keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Esittelyssä Less is Moren luonnollisen luomu mattavaha alias "Piivaha"

Minulla on ollut aikomuksena jo pitkään esitellä paremmin Less is Moren piivaha ja nyt viimein sain sen aikaiseksi:) Tämä on ehkä yksi loistavimmista tuotteista lyhyille ja hennoille hiuksille mitä markkinoilta löytyy! Piivaha antaa rakennetta hiuksiin ja tuuheuttaa todella silminnähtävästi. Tämä on myös helppo käyttää ihan itse vaikka ei omaisikaan kampaajan koulutusta:)

Less is More- tuotesarjasta voit lukea lisää täältä --> Less is More


Mallilla on hyvin hennot ja ohuet hiukset, jotka menevät luonnollisesti päätä pitkin. Olemme laittaneet kosteisiin hiuksiin hieman Less is Moren Mascobadogeeliä ja Piivahaa, sen jälkeen ainoastaan kuivaus ja simsalabim, tukkaa on vaikka muille jakaa:) Tässä ei siis ole edes föönattu harjan kanssa tai muuta, ainoastaan kuivatettu ja vähän harottu sormien kanssa sinne suuntaan minne sitä sitten loppuen lopuksi haluaa. Voi käyttää ilman Mascobadogeeliäkin, mutta sen kanssa saa lisää pitoa ja karkeutta hiukseen.

Ja kyllä tosiaan, huomaathan, että vahaa on käytetty kosteisiin hiuksiin ja sitä voi lisätä vielä halutessaan kuiviinkin. Niin kuin lähes kaikkia muitakin Less is Moren hiustuotteita , voit käyttää sekä kuivaan, että kosteaan tukkaan. Ihania ja monikäyttöisiä! 

Mutta mutta, alla ennen ja jälkeen kuvat, kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa eikö vain:)

Ennen ja Jälkeen

Oikein ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa kaikki rakkaat kanssakulkijat <3

MonaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)