tiistai 6. elokuuta 2013

Niin uskomatonta kuin joidenkin korviin voi kuulostaa niin se mistä olen juuri nyt aivan super kiitollinen on se, että pääsin takaisin töihin. :) (niin kovin monen muun asian lisäksi) Lomailu on ollut ihan mahtavaa ja olen siitä todella nauttinut, mutta silloin kun tekee työtä josta todella pitää voi olla yhtä innoissaan myös töihin paluusta. :)

Työmatkalta ihanaa kesää.


Aamulla kun pyöräilin maailman söpöintä ja rakkainta ihmistä päiväkotiin niin hän sanoi, että olen äiti niin kiitollinen siitä että meillä on kummallakin kivat työt. :) Kiitollisuus todella on asia joka tekee jokaisesta päivästä ihmeellisen.

Tässä pieni idea perheellisille (ja muillekin) josta ainakin meillä on tykätty kovasti.

Eli ottakaa joka päivä aamulla tai illalla tai kumpanakin hetki jossa voit miettiä lapsesi kanssa (tai yksin) mistä kaikesta on tässä päivässä kiitollinen. Tämä on ihanaa yhdessäoloa, auttaa pientäkin lasta ja isompaa aikuista löytämään hyviä asioita jokaisesta päivästä, on hyvä läsnäolon harjoitus ja auttaa näkemään elämän ihmeellisyyttä. Onko teillä samantyyppisiä juttuja käytössä? Jos ei niin kokeilkaa ja kertokaa miten meni :)

Toinen ihana juttu jonka haluan jakaa vielä tänään on Couleur Caramel:in kesälookin Paradise huulipunan pusukuva. ;) Nämä punat ovat jo pian loppu joten jos ihana korallin-oranssi puna innostaa niin viimeisiä viedään. Tämä on ehdottomasti minun tämän kesän lempipuna. :)

Pusuja <3


Ihanaa tiistaita kaikille ja teille jota olette jo töissä tai palailette pikkuhiljaa niin nauttikaa! Sillä asenteesta se on usein kiinni kuinka mielekkääksi päivänsä kokee.

<3: Sharon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)