tiistai 22. lokakuuta 2013

Ekokampaamoon ihana täydennys Ursula :)

Te kaikki jotka käytätte meidän ekokampaamon palveluita tiedätte, että meiltä on ollut vähän hankalaa saada aikoja sillä meidän ihana Jolanda on ollut kovin varattu tehdessään upeita kasvivärejä niin monille halukkaille (ja opiskellessa siinä samassa) MUTTA nyt saimme iloisen ja erittäin pätevän Ursulan avuksemme. Ursula tekee pääsääntöisesti ekokampaajana töitä Ekokampaamo Cielossa Porvoossa, mutta onneksemme saimme hänet tekemään loppuvuodelle meillekin hommia. :)

Eli nyt voitte varata aikoja myös hänelle, aika paljon on jo varailtu, mutta aikoja on kuitenkin vielä halukkaille. :) Ihanaa kun niin moni on tehnyt itsensä ja ympäristön puolesta niin upean päätöksen - sen että haluaa elää vähemmillä kemikaaleilla! Onneksi olkoon te, onneksi olkoon me ;)

Ursula esittäytyy:

Tällainen iloinen, reipas ja maanläheinen 31 vuotias tyttönen liittyy Greenlipsin tyttöjen joukkoon. Olen ollut 8 vuotta parturi-kampaajana, joista reilu 4 vuotta ekokampaajana. Kierrättäminen on ollut osa elämääni aina, sekä mielenkiinto luontoa kohtaan. Kampaajan työn ohella heräsi kiinnostus, kuinka paljon kuormitamme luontoa kemikaaleilla. Sekä myös itsekkäästi ajatus pehmeämmästä ja mahdollisesti vähemmän allergisoivasta työympäristöstä. Ja niin sitten opiskelin ekokampaajaksi, mikä kohdallani avasi silmäni kokonaisvaltaisemminkin ekoasioita kohtaan.
Luenteeltani olen avoin ja sopeutuvainen, tykkään keskustella ja filosofoida maailman ja ihmisten ihmeellisyyksistä, mutta myös esimerkiksi katsoa ihan totaalista hömppäohjelmaa telkkarista.

Töiden ohella olen alkanut opiskelemaan myös perinne käsintyöntekijäksi/kankuriksi. Käsitöitä olen tehnyt pikku tytöstä asti, joku tarve luoda ja tehdä minulla kai on ollut ja on edelleen. Alan vaihtoa kokonaan en kuitenkaan suunnittele, sillä haluan työskennellä ihmisten parissa. Koen ekokampaajan työssäni niin että en hoida ainoastaan kampaajana hiuksia, vaan kokonaisvaltaisemmin myös mieltä. :)
Toivottavasti nähdään pian. :)

Ursula


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)