maanantai 23. marraskuuta 2015

Burt's Bees - kynttilöistä kosmetiikkaan ja kulttimaineeseenBurt's Bees on Pohjois-Amerikan suosituin luonnollinen ihonhoitosarja. Kulttimaineeseen noussut Burt’s Bees on todellinen klassikko, jota rakastavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Burt löytyy monen Hollywood-kaunottaren ja komistuksen huulilta. ;)

Burt’s Beesin tuotteet keskittyvät mehiläisvahaan, hunajaan ja mehiläisten tuottamiin raaka-aineisiin, jotka sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja sekä antioksidantteja. Burt’s beesin ensimmäisiä, vuonna 1991 valmistettuja kosmetiikkatuotteita myydään edelleen tänäkin päivänä täysin alkuperäisen reseptin mukaan.

Alkuperäisten tuotteiden lisäksi Burt's Beesin valikoimasta löytyy kymmeniä uudempia, myöhemmin kehiteltyjä tuotteita.


Burt's Beesin luonnonkosmetiikkavalikoiman löydät Greenlips Beautyn verkkokaupastaMiten Burt's Bees syntyi?


Burt’s Bees on saanut alkunsa Mainessa asuvan mehiläistenhoitaja Burtin ja taiteilija Roxannen teiden kohdattua vuonna 1984. Roxanne liftasi tien laidassa Mainessa, kunnes viimein kirkkaan keltainen avolava Datsun pysähtyi. Roxanne tunnisti heti Burtin, paikallisen miehen, jonka parta oli lähes yhtä tunnettu kuin hänen tienvarsi-hunajakojunsa. Roxanne ja Burt "löivät hynttyyt yhteen" ja ennen pitkää Roxanne alkoi valmistaa Burtin mehiläisten käyttämättä jääneestä mehiläisvahasta kynttilöitä, jotka menivätkin hyvin kaupaksi.


Burt’s Beesin ensimmäinen kosmetiikkatuote, mehiläisvahasta valmistettu huulirasva lanseerattiin vuonna 1991. Huulirasvasta tuli hyvin nopeasti Burt’s Beesin myydyin tuote, ja se on sitä edelleen tänäkin päivänä. Mehiläisvaha huulirasva on koko Pohjois-Amerikan ja Kanadan myydyin huulirasva. Ensimmäisistä kynttilöistä kosmetiikkatuotteisiin, Burt’s Bees on pysynyt uskollisena todella yksinkertaiselle ajatukselle; se mitä laitat ihoosi pitäisi olla valmistettu puhtaista ja luonnollisista ainesosista. Parhaista raaka-aineista joita luonnolla on tarjota.

Ekologisuus ja eettisyys


Burt's Beesin koko yrityksen ohjenuorana toimii "For The Greater Good" ja tätä ohjeistusta noudatetaan kaikissa yrityksen toiminnoissa. Burt’s Bees on sitoutunut tekemään maailmasta hieman vihreämmän ja puhtaamman, tekemällä sen mitä mehiläiset tekevät parhaiten; työskentelevät ahkerasti valmistaakseen luonnollisia tuotteita, joita ihmiset rakastavat.

Tämän vuoksi esimerkiksi Burt’s Bees on sitoutunut ”zero waste to landfill” toimintatapaan. Yli 350 työntekijää kolmessa tuotantolaitoksessa, eikä yhtään roskaa joudu kaatopaikalle. Miten tämä sitten on mahdollista? Joka kuukausi yrityksen työntekijät ahkeroivat vapaaehtoisesti tarkistaakseen kaiken kierrätettävän, että kaikki ovat varmasti lajiteltu oikein. Yritys ottaa hyvin vakavasti myös energian käytön, he tiedostavat että ostettu sähkö on suurin vaikuttava tekijä yrityksen hiilijalanjälkeen - Tämän vuoksi he ovat muun muassa varustaneet toimintatilansa energiatehokkailla valaistuksilla ja hankkineet tehokkaan ja toimivan tuotantovälineistön.

Burt’s Beesin pakkaukset on valmistettu kierrätysmuovista sekä kasvisperäisestä musteesta, ja yritys osallistuu aktiivisesti sosiaalisiin ja humanitäärisiin projekteihin – yhteisen hyvän puolesta. Yritys suojelee ja tekee jatkuvasti töitä mehiläisten olemassaolon puolesta.


2 kommenttia:

  1. Onko mahdollista että ottaisitte RMS beautyn master mixer voiteen valikoimiinne?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Pahoittelut, että vastaaminen on viivästynyt, olemme uudistamassa blogiamme uuteen osoitteeseen ja emme siis ole huomanneet kommenttiasi aiemmin. Saimme ko.tuotteen juuri eilen putiikkiimme ja verkkokaupasta sen löytää myös varmasti ihan lähipäivinä. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)