tiistai 20. joulukuuta 2011

Silmämeikki Mermaidilla

Halusin tehdä silmämeikin pelkästään Mermaidilla ja kuvata sen paremmin, jotta sen sävystä saa oikean vaikutelman, mitä sanotte, aika upea sävy vai mitä?

Näissä kuvissa väri pääsee paremmin oikeuksiinsa kuin edellisessä postauksessa. Tässä on siis luomella käytetty pelkästään Barefaced Beautyn Mermaid-nimistä luomiväriä. Olen levittänyt värin hieman kostealla siveltimellä, jotta pigmenttiä on saanut vielä enemmän. Rajaukset on tehty myös mineraaliluomivärillä. Olen sekoittanut pienen määrän vettä ja Black Pearl-nimistä luomiväriä ja tehnyt rajauksen. Black Pearl on musta luomiväri joka häivähtää hieman vihertävään, todella kaunis sävy sekä rajauksissa, että luomivärinä käytettynä.

Muista myös Barefaced Beautyn omat siveltimet, luomiväri- ja eyelinersivellin on oivallinen silmämeikkejä tehdessä, käytit sitten mineraaleja tai muita luomivärejä.

Blogimme on pitänyt hetken aikaa hiljaiseloa kiireiden vuoksi, ja joulun ajan rauhoitumme perheidemme kanssa, joten tänä aikana blogimme elää hiljaisuudessa. Ensi vuoden alusta blogi päivittyy kerran viikossa, alkuviikosta, tästä tarkempaa tietoa vuoden alusta. Alamme myös pitämään kerran kuukaudessa Greenlipsin tyttöjen kanssa Spa-illan, jolloin testaamme joitakin tuotteita ja kirjoitamme kokemuksia niistä, sekä tietysti kuvaamme ja teemme niistä postaukset aina kerran kuussa:) Tässä nyt jonkin verran ensi vuoden suunnitelmista. Toivotan asiakkaillemme ja lukijoillemme oikein ihanaa ja rauhaisaa joulun aikaa ja entistä parempaa Uutta Vuotta!

<3: Mona2 kommenttia:

  1. Ihana blogi teillä! <3 Lisää kivoja meikkipostauksia, kiitos! :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :D Lisäilemme juttuja aina kun vaan on aikaa! Blogin kirjoittaminen on kyllä tosi kivaa joten aikaa pitää saada siihen lisää. ;)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)