sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pikkujoulumeikki osa 2

Tässä lupaamani värikkäämpi versio pikkujoulumeikistä. (Tosin valitettavasti kamera syönyt jonkin verran väriä:()

Tässä on käytetty upeaa BFB:n Mermaid-nimistä mineraaliluomiväriä, tummennettu sitä mustalla, häivytetty ja päälle töpötetty BFB:n Diamondsia. Huulissa ihana CC:n huulikiilto nro.801, sopii tähän aivan täydellisesti.

Silmämeikin tekeminen aloitetaan levittämällä Mermaid lähes koko luomelle( jätetään ulkonurkasta hieman ilman,minne tulee mustaa) Tee tämä hieman kostealla siveltimellä niin saat enemmän pigmenttiä! Tämän jälkeen voit levittää varovasti pikku hiljaa lisäten mustaa nro.23 ulkonurkkaan ja häivyttäen sisänurkkaan päin. Jos et ole hyvä häivyttämään, tee tämä harmaalla ja sen jälkeen lisää mustaa hieman ulkonurkkaan ja häivytä yhtymään harmaaseen (harmaa häivyttyy helpommin kuin musta, siksi voi olla helpompaa laittaa alle harmaata)

Levitä Mermaidia ympäri silmän, eli siis myös alaripsien tyveen. Alaripsien alakulmaan mustaa ja häivytetään sisänurkkaa kohden.

Kun olet tyytyväinen luomiväriin, rajaa silmä harmaalla kynällä (tai jos haluat enemmän syvyyttä ja tummuutta silmiin tee rajaus mustalla kynällä tai eyelinerilla.) Itse rajasin yläluomen ja alhaalta ulkonurkasta ripsien tyvestä vähän matkaa.
Päälle kevyesti tuikkivia timantteja; BFB:n Diamonds.

Pohja kannattaa levittää vasta silmämeikin teon jälkeen niin ei ole väliä, jos luomiväriä värisee tmv. Tosin kannattaa kyllä pohjustaa luomet meikkipohjalla ja puuterilla niin värit pääsevät paremmin oikeuksiinsa! Minulla pohjalla ensin irtopuuteri Ice, sen jälkeen Angelique ja vielä irtopuuteria päällä, niin tulee "tuplamatta" eli siis pysyy todella hyvin, vaikka rasvainenkin iho.

Poskipunana on CC:n vanha roosa ja olen myös tehnyt hieman varjostuksia CC:n maapuuterilla, poskipunan alle(poskiluun alle) ja ohimoille.

Shimmeriä on tietysti poskipäillä ja kulmaluulla ja sävy on tietysti BFB:n Cupids Glow.

Ja ei tietenkään unohdeta ripsiväriä, CC:n lyhyille ripsille maskara. Tosin mulla on pitkät ripset, mutta jostain syystä tämä maskara sopii mulle paremmin kuin pitkille ripsille tarkoitettu.

Oikein Ihanaa Joulunodotusta kaikille! P.S. Muistathan tämän vkon Late Night Shopping Weekin, upeita juttuja koko viikon, sekä liikkeessä, että verkkokaupassa. Lisätietoa nettisivuiltamme greenlips.fi tai Facebook-sivulta Late Night Shopping Week-Jouluostokset Hyvällä Mielellä.


*Mona*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)