keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Atelier des Delices

Heippa kaikki ihanaiset <3

Ajattelin kertoa vähän yhdestä mahtavasta tuotteesta. :) Eli Atelier des Delices kasvojen puhdistunesteestä jonka sain nyt viimein lisättyä myös verkkoon. Taas kerran en kerro niinkään tuotteen raaka-aineista jne. vaan linkitän Greenlips verkkokauppaan jonne pääsee lukemaan niistä. Kerron siis käyttökokemuksia ja käyttötarkoituksia. :)

Atelier des Delices puhdistusneste:


Puhdistusneste on tosiaan kasvojenpesuaine, silmämeikinpoistoaine ja kasvovesi. Ollaan käytetty tuotetta tosi paljon myymälässä kun poistellaan nopeasti meikkejä asiakkailta ja tietty myös itsellämme! Asiakkaat ovat tykänneet tosi paljon koska iho jää puhtaaksi ja pehmeäksi. Meikit lähtee irti tosi hyvin.

Monet ovat hankkineet puhdistusnesteen kokeilun jälkeen kesätuotteeksi mökille tai reissuun, koska ei halua ottaa mukaan niin montaa tuotetta.

Itselläni tuote on kotona käytössä silmämeikinpoistoaineena. (olen jotenkin tottunut lutraamaan vedellä ja enemmillä tuotteilla :)) Tällä saa kaikki silmämeikit pestyä tosi helposti niin ettei tarvii yhtään hinkata herkkää silmänympärysihoa. (huom! käytän pelkästään luonnonkosmetiikkaa joten jos käytät tujumpia tuotteita niin en osaa sanoa miten toimii)

Tuote sopii mielestäni jokaiselle luonnonkosmetiikkaa käyttävälle silmämeikinpoistoaineena. Ja ainoana meikinpoistotuotteena niille jotka eivät omista tai haluakaan omistaa pesutuotetta + kasvovettä + silmämeikinpoistoainetta. :) Puhdistusneste on siitä kans kiva, että näyttää kauniilta ja on hajusteeton.

Meni tällä kertaa vähän kehumiseksi, mutta tuote on ollut kyllä kaivattu ja sitten se vielä vastasi kaikkien odotuksia. :)

Raaka-aineisiin, hintaan jne. voi tutustua tästä.

Oikein mahtavaa juhannusta kaikille. <3

<3 Sharon <3

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta! Pitänee jossain vaiheessa kotiuttaa yksi. :) Bloginne on muuten hurjan kiva! Tykkään kovasti luonnonkosmetiikalla toteutetuista meikeistä ja on aina mukava nähdä, mitä kivuuksia keksitte. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Ihanaa kun olet mukana <3 Toi on kyl huipputuote joten suosittelen lämpimästi.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)