tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ihokarvanpoistotuotteista

Koska nyt on viimein kesä, (ainakin kalenterin mukaan, jos ei muuten) niin laitetaanpa ajankohtaista asiaa, eli ihokarvanpoistojuttuja.

Sokereita löytyy vaikka millaisia tällä hetkellä, vaihtoehtoina löytyy kylmävahaliuskat, sokerointivaha, bikinivaha, vartalosokeri ja erikseen karvanpoistovaha kasvoille.Kylmävahaliuskathan ovat niitä valmiita liuskoja, joissa sokeri valmiiksi, nämä ovat todella käteviä, kun on laiska, saamaton, tai kiireinen (mun tilanteessa pätee yleisemmin toi laiska:)) Liuska laitetaan iholle, painellaan kiinni, ja repäistään, thats it. Kyseinen tuote on tarkoitettu vartalolle ja sanoisin, että toimii varmasti parhaiten jaloissa.

Sokerointivaha on vaha, joka levitetään pakkauksessa olevalla spaattelilla iholle ja painetaan liuska kiinni sokeriin, ja repäistään. Sokerointivaha toimii sekä kylmänä, että lämmitettynä.  Pakkauksesta tekee useamman kerran koko sääret, ja liuskat voi pestä ja käyttää aina uudelleen. Tätä tuotetta olen käyttänyt kaikkeen karvanpoistoon, kaikilla alueilla, toimii hyvin.

Bikinivaha on kasvoille, kainaloille ja bikinirajoille. Tässä ei käytetä liuskoja ollenkaan ja on kätevä silloin, kun poistetaan karvoja pieniltä alueilta. Tätä levitetään pakkauksessa olevalla spaattelilla, otetaan vahan raunasta kiinni sormilla ja repäistään.

Easy sweetin vartalosokeri on myös mielestäni toimivin pieniin käsiteltäviin alueisiin, koska siinäkään ei ole lappuja, sokeri levitetään sormilla ja repäistään sormilla. Tämä on kyllä todella kätevä ja hyvä tuote, mutta ei saa käsiteltyä kovin suuria alueita kerrallaan, siksi en käytä tätä esim. säärissä, koska veisi enemmän aikaa, kuin sokerointivahalla.

Karvanpoistovaha kasvoille on kiva ja kätevä, se on kuin huulivoideputilo ja siitä saa helposti levitettyä aika tarkastikin esim. kulmien ympäriltä. Mulla ollut muutaman kerran käytössä, ja joidenkin kosmetologienkin olen nähnyt käyttävän näitä.

Oikeat tuotteet oikeanlaiseen käyttöön= resepti onnistumiseen:)

Vahaaminen/sokerointi on asia, joka kaipaa mahdollisesti hieman harjoittelua ja aikaa vasta-alkajalta, mutta on todellakin sen arvoista. Opittuasi sen, se käy nopeasti ja voit olla huoletta pitkään sen jälkeen. Karvat kasvavat takaisin hitaasti ja paljon hennompana.

Muistathan käyttää hoitosuihketta karvanpoiston jälkeen, se desinfioi karvatuppia ja ehkäisee karvojen sisäänkasvua:)

Ihanaa viikkoa ja talviturkitonta kesää :D

Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)