keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Zuii luomivärit - Luumu ja vaaleanpunainen

Liila silmämeikki yleisesti sopii "parhaiten" vihreille ja ruskeille silmille, mutta olen nähnyt näiden värien sopivan myös muille. :)

Zuii:n luomivärit ovat ihastuttaneet asiakkaitamme, meitä maskeerajia ja monia bloggaajia pian vuoden verran. Luomivärit ovat ammattitasoisia ja niillä saa todella kauniin ja kestävän silmämeikin tehtyä helposti sillä levittyvät todella hyvin.Zuii:n maahantuojalta:

" Hienostuneen ja talkittoman Zuii luomivärisarjan takana on yhdistelmä ruusun, kamomillan ja jasmiinin kukkia. Niiden vitamiinit ja mineraalit rauhoittavat ja ravitsevat silmäluomia. Runsaspigmenttisellä Zuiilla saat halutessasi myös säväyttävän, vahvan ilmeen.

Zuii meikkisarja valmistetaan luomusertifioiduista kukista. Ainutlaatuiset yhdistelmät hoitavat, suojaavat ja parantavat ihoa. Luonnonmukaisesti.

Ilman eläinkokeita, petrokemikaaleja, parabeeneja, talkkia tai geenimuunneltuja ainesosia."1. Zuii luomiväri Blackberry 2. Zuii luomiväri Blossom 3. Couleur Caramel meikkikynä Violetti 104 4. Couleur Caramel meikkikynä Vanha roosa 105 5. Zuii huulipuna Cashmere  

    


Ylläolevilla lilan ja violetin eri sävyillä lähdin tekemään tätä meikkiä. Luomissä luomiväreinä Zuii:n Blackberry tummana sävynä ja Blossom vaaleana. Tuo blackberry sävy on aivan ihana jokapäiväiseen käyttöön ja tuntuu sopivan lähes kaikille. :) Sitä voi käyttää yksinään koko luomelle, rajauksiin tai näin kun itse olen käyttänyt tässä meikissä eli ns. tummana sävynä silmän ulkonurkassa ja alarajauksena.


Ylärajaukseen olen käyttänyt Couleur Caramel:in violetti 104 meikkikynää ja ripsissä on Couleur Caramel pidentävää luumun väristä  ripsiväriä. Moni käyttää aina sitä mustaa rajauskynää, mutta mielestäni on kiva käyttää myös värejä välillä sillä ne tuovat silmien sävyt ja värit ns. eloon. Nämä liilat ja luumut sävyt tuovat vihreän sävyn silmissä kivasti esille. :) (samoin myös ruskean värin)Huulissa tosiaan Zuii Cashmere huulipunaa ja huulet on rajattu Couleur Caramel Vanha roosa meikkikynällä.

Jos mietit Zuii meikkivoide sävyjä ja olet samanvärinen kuin minä, niin meikkivoiteena minulla on Rose sävy. :) Harvempi vaan taitaa olla niin valkoinen kuin minä joten meikkivoide postaukset minulta ovat usein aikas turhia!

Itse olen aika paljon lähiaikoina käyttänyt lämpimiä sävyjä meikeissäni, mutta oli kiva huomata miten kivasti tälläiset kylmemmätkin sävyt käyvät. :) Miltä lilat värit tuntuvat? Onko nämä sävyt jo käytössä?

Iloa ja rakkautta keskiviikkoonne!

<3: SharonEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)