maanantai 25. maaliskuuta 2013

Barefaced Beauty Kabuki

Barefaced Beauty mineraalimeikit kiinostavat monia ja iso ryhmä ihmisiä onkin löytänyt sarjasta lempituotteensa.

Olemme etsineet asiakkaita kirjoittamaan tavoistaan käyttää tuotetta, kuvaamaan lempimeikkiään, tekemään levityksestä videota, mitä tahansa tuleekin mieleen. :) Jutut julkaisemme täällä blogissamme.


Sari on ihastunut Barefaced Beautyn kabukiin ja kirjoittaa siitä näin:

The Kabuki

Parisen vuotta sitten innostuin mineraalimeikeistä. Hankintalistalle piti silloin lisätä minulle ihan uusi tuttavuus, kabukisivellin, joka on tarkoitettu nimenomaan mineraalimeikkipohjan ja puuterin lisäämiseen. Meikki tarttuu hyvin tiheään siveltimeen, ja siitä sitä on helppo pyöritellä kasvoille tasaisesti. Ensimmäiset mineraalimeikkini tilasin Greenlipsin verkkokaupasta. Barefaced Beautyn aloituspaketin mukana sain minikabukin, mutta varsin pian huomasin, ettei se riitä. Niinpä tilasin Barefaced Beautyn synteettisen Deluxe Kabukin. Koska se on malliltaan sisäänvedettävä, on sitä kätevää ja hygieenistä pitää matkassa mukana, jos niin haluaa, ja joka tapauksessa korkki suojaa pölyltä.

Olin todella tyytyväinen tähän uutukaiseeni, kunnes se muutaman kuukauden käytön jälkeen kirjaimellisesti irtosi liitoksistaan. Harjakset kyllä pysyivät kiinni, mutta sivellinosa irtosi kuoresta. Annoin palautetta Greenlipsille ja tuota pikaa minulla oli uusi kabuki tuon onnettoman maanantaikappaleen tilalla. Kuulemani mukaan ei Barefaced Beautyn siveltimen kanssa ole tällaista ongelmaa esiintynyt.

Uusi kabukini on ollut tehokäytössä siitä lähtien. Olen testannut myös muuntyyppisiä ja muiden valmistajien kabukeja, mutta tämä on yksinkertaisesti lyömätön. Ei ole toista yhtä pehmeää ja laadukasta sivellintä osunut minun kohdalleni. Se maksaa parisenkymppiä, mutta on joka euron arvoinen. Kun sitä huoltaa, kestää se käyttöä ja pysyy unelmanpehmeänä. Siveltimet pesen hellävaraisella marseille-saippualla ja kuivatan ne lappeellaan. On minulla myös se toinen samantyyppinen, netissäkin paljon hehkutettu ekokabuki. Hyvä sekin on, mutta tämä on vieläkin parempi. Käytän näitä kahta koko ajan - toisen ollessa käytössä lepää toinen pesun jäljiltä. Olen kokeillut varretonta kabukia - käytän sitä kuitenkin vain irtopuuterin levittämiseen satunnaisesti. Olen kokeillut pitkävartista kabukia - se siirtyi aluksi aurinkopuuterikäyttöön, kunnes unohtui kokonaan. Olen kokeillut miniversiota - se sai uuden elämän tyttäreni käytössä. Paluuta "tavalliseen" meikkiin ei enää ole ja Barefaced Beautyn kabuki kuuluu jatkossakin meikkipussukkaani.
- SariF -

Kabuki sivellin on myös greenlipsin tyttöjen suosikki ja muistuttaakin asiakkaitaan siitä että siveltimen oikeanlaisella huoltamisella pidennät sen käyttöikää huomattavasti.

Sivellintä on hyvä pestä  säännöllisesti. Pohjasivellintä useammin sillä se on päivittäisessä käytössä kasvojen alueella. Vähintään kuitenkin kerran viikossa. Pesuun soveltuu parhaiten marseilles saippua tai jokin muu vastaava, mieto mutta riittävän puhdistava luonnonsaippua.

Fairy ja vastaavat ovat ehdottomasti liian peseviä!!

Hätätapauksessa voit kuitenkin käyttää esim. mietoa luomushampoota.

Pyöritä kostutettua sivellintä hellästi shampoo palan päällä ja kämmenen sisällä. Toista niin kauan kuin meikkiä irtoaa ja huuhtele huolellisesti!

Älä koskaan kuivata sivellintä harjasosa ylöspäin!!!

Onko sinulla jokin oma suosikkituote myymälästämme??  Kerro omastasi osoitteeseen info@greenlipsfinland.fi

Jolanda!


2 kommenttia:

Ihanaa kun kommentoit! :)