tiistai 10. joulukuuta 2013

Dizao sävyttävät luomu huulirasvat

'
Talven hittituote? Värikylläiset huulirasvat ovat rantautuneet meille Greenlipsiin! Saammeko esitellä; Dizaon luomulaatuiset sävyttävät huulirasvat. Tässä sinulle, joka kärsit kuivista huulista talvisin, etkä voi mattapunaa käyttää:)

Dizaon huulirasvat ovat täynnä pigmenttiä, ne toimivat kuin huulirasva ja huulipuna yhdessä. Huulirasvat ovat 100% luonnollisia ja 90% ainesosista on luomutuotettua.

"Tee huulistasi ennennäkemättömän houkuttelevat sekä kosteuta ja suojaa niitä käyttämällä luomu ainesosia. Paljon rasvahappoja sisältävät luomu Shea ja kaakaovoi antavat huulillesi tärkeitä ravintoaineita ja tekevät huulistasi silkkisen pehmeät.  Huulibalsamien värisävyt saadaan ainutlaatuisesta jauhettujen luomu hedelmä- ja vihannesyhdistelmästä.."

Dizaon ripsiväriä meillä Greenlipsissä on ollut saatavissa jo jonkin aikaa, ja ne ovat menneet kuin kuumille kiville, aivan huipputuote! Sävyttävissä huulirasvoissa on näkyvissä jo samoja merkkejä, ne lähtevät kävelemään hyvin nopeasti:) Alla joitakin sävyjä, kuvien laatu tosin ei ole parhain, mutta saa käsityksen ainakin:)

dizao sävyttävä luomu huulirasva 205

dizao sävyttävä luomu huulirasva 217
dizao sävyttävä luomu huulirasva 212
dizao sävyttävä luomu huulirasva 211
dizao sävyttävä luomu huulirasva 208
dizao sävyttävä luomu huulirasva 206

Suosittelen kokeilemaan, näihin rakastuu helposti:)

Ihanan talvista päivää:)

<3: Mona2 kommenttia:

 1. Hei!

  Kiinnostuin näistä Dizaon huulirasvoista. Osaisitko neuvoa, mitkä sävyt sopisivat parhaiten lämminsävyiselle ja hyvin vaalealle iholle? Löytyykö valikoimasta esimerkiksi persikkaisia sävyjä?

  Kiitos jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Lähimpänä persikkaa on sävy 221 light coral http://www.greenlips.fi/product/475/dizao---varillinen-huulirasva---light-coral-221 Kannattaa katsoa noiden tuotteiden kohdalla olevista youtube videoista sävyjä,antaa suuntaa myös. Tosin tämä Light Coralin video on hieman harhaanjohtava, ei ole vaaleanpunainen:)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! :)