sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Ekokampaaja opiskelija Heidi tuli Greenlipsille :)

Tässä ihanan Heidin esittely. :) ensi viikosta lähtien voit tilata Heidillekin aikoja kampaamon puolelle. Ei myös mene kauaakaan niin voit testata hänen lahjakkuuttaan ekokampaajana alennetuin hinnoin. :)
 
Terkuin, Sharon <3

Kirpsakka, talvinen tervehdys!



Minä olen Heidi, tuleva ekokampaaja. Hiusten parissa olen viihtynyt jo yli 10 vuotta. Ensi viikolla liityn vihdoin virallisestialkavan työni merkeissä ihanan harmonisen ja positiiviseGreenlipsin kokoonpanoon. :) Näin alkuun teen perinteisen kampaajan töitä tarvittaessa, osa-aikaisena. Lämpimästi tervetuloa kaikille! 


Greenlipsissä olen ollut mukana alkusyksystä astierilaisissa, hurjan inspiroivissa tapahtumissa; meikkaus-, tuotekoulutuksissa, luennolla, Ayurvedakonsultaatiossa, joogailemassa, tai muuten vain höpisemässä ja tutustumassa. Kotimatkoilla hymy on ulottunut jokaisella kerralla korviin saakka, rutkasti hyvää mieltä ja energiaa koko kehon täydeltä.. Vihdoinkin olen löytänyt itseni kaltaisen, juuri oikealta tuntuvan, unelmien työpaikan ja –yhteisön!


Koulutukseni ekokampaajaksi alkoi viime viikolla ja kestää n. 9-10 kk. Lähitulevaisuuden toiveena on kokopäiväinen ekokampaajan työ. Sitä mukaa kun opin uusia ekologisempia työskentelytapoja, alan pikimmiten niitä toteuttamaan käytännössä ja liiketyössä. Häkeltyneenä ensimmäisistä, mielettömän antoisista koulupäivistä, odotan innolla tulevaa työskentelyä mm.energialeikkausten, kasvivärien ja intialaisen päähieronnan parissa. Tuntuu uskomattoman hyvältä löytää ”se-oma-juttunsa”olla koulussa jossa opettajat ja opiskelutoverit puhuvat yhteistä kieltä ja juuri oikealla taajuudella. Teoriatunnit ovat olleet äärettömän mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia. Informaationtäyteistä luettavaa aineistoa riittänee mukavasti näihin pimeisiin talvi-iltoihin ja harjoittelen parhaani mukaan oppimiani uusia hierontatekniikoita.


Olen sydämessäni aina tiennyt olevani omalla alallani (tykkään tehdä hyvää ja kaunista, hemmotella ihmisiä) kunnes reilu vuosi sitten tunsin että elämän- ja työnlaadun oli muututtava. Olin hieman eksyksissä, mutta ihmeellisesti elämällä on kumma tapa ohjata oikeaan suuntaan. Hurahdin luonnonkosmetiikkaan, hyvinvointiin, terveystuotteisiin ja -aiheisiin, ekologisuuteen ja luomuun. Jatkoin v.2010 alkanutta henkistä tutkimusmatkaani ja aloin työstämään elämäntaparemonttiani mm. ruokavalion muutoksilla, jatkuvalla tiedon haulla ja hyvinvointikirjallisuuteen syventyen. Onnekseni löysin mahdollisuuden lisäkoulutukseen ekokampaajaksi ja jonkinlainen kohtalo toi eteeni Greenlipsin.

Miten hienoa onkaan päästä osallistumaan ja oppimaan uutta erilaisissa workshopeissa, koulutuksissa ja kursseilla, omalla työpaikallaan! Ihanan inspiroivia ihmisiä ympärillä :) 


Tietämys ravinnosta, hyvinvoinnista ja luonnonkosmetiikasta kasvaa kasvamistaan. Se on päättymätön tie ken sille tielle ryhtyy.. Viime vuosina etsinkin lisäpuhtia työelämääni kynsikurssilta, meikkausopastuksista ja monista erilaisista kampaamo-alan koulutuksista. Nyt yksi tavoitteistani onkin kouluttautua erinomaiseksi meikkaajaksi jotta esim. kampausasiakkailleni mahdollistuisi myös meikkauspalvelu samalla kertaa. Greenlipsin meikkitarjonta onkin mitä mahtavin! Tunnustaudun totaaliseksi kosmetiikka/meikkihöperöksi! Odotan innolla myöskin koulun puolesta järjestettävää tuotteiden valmistuskurssia ensi kuussa.


Tässä nyt pientä esimakua minusta.


Kauneusalan hömppä ja kenties pikkutarkka esteetikko avasi pientä sanaista arkkuaan.

Kaikkea hyvää ja tapaamisiin! :)


Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)