perjantai 1. elokuuta 2014

Elokuun esittelyssä NAFHA, palkittu ihonhoitosarja +10% alennus tuotteista
"NAFHA tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman Ecocert- ja Cosmebio sertifioituja ihonhoitotuotteita, jotka kaikki ovat palkittuja vuoden 2013-2014 ‘Guide to the Best Cosmetics’ kosmetiikkaoppaassa!" Olemme pitkään halunneet valikoimaamme uuden luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjan ja nyt viimein kesällä saimme sen! Meiltä on kysytty paljon luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteita, jotka olisivat tuoksuiltaan mietoja ja hyviä "perustuotteita" jokapäiväiseen käyttöön "vähän jokaiselle". Nyt viimeinkin meillä on tarjota tätä. Joukossa myös meidän ihanien Greenlips- tyttöjen kommentteja testauksesta <3


Vaikka kutsunkin NAFHA:n tuotteita "perustuotteiksi" sitä niiden sisältö ei kuitenkaan ole. Ne kätkevät sisäänsä hyvin kallisarvoisia ja harvinaisia luonnon omia aktiiviaineita ja jokainen tuote on alusta loppuun hyvin tarkasti mietitty, eikä niissä ole tehty kompromisseja. "Perustuotteista" puhuttaessa tarkoitan vain yksinkertaisesti tuotteita, jotka ovat tuoksultaan mietoja, jotta sopisivat tuoksuyliherkille, ja koostumuksiltaan sellaisia, että sopivat kaikille eri ihotyypeille.

Sharon: "Olen surkean laiska hoitamaan kehoani erilaisilla voiteilla ja kuorinnoilla, mutta NYT löytyi elämäni PARAS vartalovoide! Nafhan vartaloemulsio on täydellinen, siinä yhdistyy helppous, ihana tuoksu ja uskomattoman sileä ja ihanan tuntuinen iho! Se imeytyy super nopeasti ja toimii täydellisesti auringon polttamalla iholla (punoitus muuttui rusketukseksi alta aikayksikön!). Harvoin tulee tuotetta näin kehuttua, mutta tämä voide on HELMI!"

Näin NAFHA:sta kerrotaan:

"2000-luvun alussa Guy Boulanger ja Carole Cancia päättivät lähteä kehittämään kosmetiikkasarjaa, jossa yhdistyisivät ikiaikaiset kauneusperinteet ja nykyaikaiset innovaatiot. NAFHA kehitettiin näiden ikiaikaisten kauneusperinteiden pohjalta ja lanseerattiin vuonna 2006.

NAFHA on arabiankielinen sana ja tarkoittaa hengitystä ja elintärkeää asiaa. Nämä kaksi merkitystä nitovat yhteen sen mitä NAFHA haluaa olla: Tavoitteena on kehittää ainutlaatuisia tuotteita, jotka todella tekevät sen mitä lupaavat. Jokaisen tuotteen kehittelyä on lähestytty tieteelliseltä näkökannalta, eikä tuotekehittelyssä ole tehty kompromisseja. Tästä syystä NAFHA:n tuotteissa yhdistyvät ainutlaatuiset koostumukset, tuoksut sekä harvinaiset raaka-aineet."

Anissa: "kasvonaamio! se on mun lemppari! Ihana täyteläinen koostumus ja rauhottaa mun herkkää ihhoo. Ja kosteuttaa toki myös" 

 Päivi: "Kasvonaamio; helposti ja hyvin levittyvä, viileä, raikas, miellyttävän hento ja puhdas tuoksu, rauhoittava. Jättää raikkaan tunnun iholle, ja iho jäi sopivan kosteutetuksi. Kosteusvoide; jättää pehmeäksi ja hyvän tunnun iholle, kosteuttaa erittäin hyvin, hyvin riittoisa  Suppea teksti, mutta täyttä asiaa ;D "

Itse olen kerinnyt tutustumaan vasta hyvin pintapuolisesti sarjaan ja oma lempituotteeni on tällä hetkellä roll-on arganöljy, jota olen käyttänyt silmänympärysiholla. Levittyy roll-onilla ihanasti herkälle silmänympärysiholle, todella miellyttävä käyttää:) Muutkin tuotteet, joita olen vähän testaillut ovat vaikuttaneet lupaavilta ja ainakin muut Greenlipsin tytöt ovat kehuneet kovasti:)


Joko olet päässyt kokeilemaan sarjaa? millaisia kokemuksia sinulla on? Olisi kiva kuulla mitä olette pitäneet:)

Oikein ihanan lämpöisiä loppukesän päiviä kaikille, otetaan niistä ilo irti:)

<3: Mona

P.S.Nyt saat elokuun ajan kaikki NAFHA:n tuotteet tutustumishintaan - 10% Greenlipsin verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)