maanantai 4. elokuuta 2014

Ihana Less is More Ruususeerumi alias luomut "silkkitipat" hiuksillesi+ Elokuun tarjous -10%


Kesä on ollut tänäkin vuonna aivan ihana! Olemme saaneet nauttia mielettömän upeista kesäkeleistä:) Kuitenkin tälläinen kesä on aika rankkaa aikaa hiuksille, aurinko ja merivesi kuivattavat hiuksia ja syksyn tullen monilla voi olla kutrit hyvinkin kuivassa kunnossa. 

Monille kampaamon tuotteita käyttäneille termi "silkkitipat" on varmasti tuttu. Oletko siirtynyt luonnollisempaan hiustenhoitoon ja kaipaat aikaisemmin käyttämiäsi silkkitippoja ja haluaisit korvata ne jollain? Less is More luomulaatuinen Ruususeerumi toimii aivan "silkkitippojen" tapaan. Voit levittää seerumia pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, tai kuiviin hiuksiin varovaisesti. Antaa mieletöntä kiiltoa ja silottaa pörröistä, huokoista ja kuivaa hiusta. "Silkkitipat" on ainakin minulle ollut tuote, jota olen kaivannut luonnollisempana ja Ruususeerumi on ajanut hyvin niiden asiaa:)
Less is More Ruususeerumi

Ruususeerumin pohjana toimivat ruusunmarjan siemenöljy*, jojobaöljy*, aprikoosinkiviöljy* ja kookosöljy*. (*luomu). Seerumi toimii hyvin myös kynsinauhaöljynä ja hoitaa kuivia käsiä! Ai niin ja tuotteen tuoksu on saanut mielettömästi kehuja, ihanaa damaskonruusua, mandariinia ja tuoksupelargoniaa:)

Ruususeerumia voi käyttää myös kutisevan, hilseilevän ja kuivan hiuspohjan hoitoon. Voit levittää ruususeerumia hiuspohjaan antamaan kosteutta ja rauhoittamaan kutinaa ja antaa vaikuttaa vaikka yön ylitse.

Onko sinulla Less is More hoitoaine, jota haluaisit vielä "buustata"? Voit laittaa hoitoaineen joukkoon muutaman tipan ruususeerumia ja antaa vaikuttaa 10-15min, näin saat tehtyä hoitoaineestasi tehohoidon. Monikäyttöistä siis:)  

Oletko muotoilutuotteiden käyttäjä? Voit sekoittaa Ruususeerumia myös Less is More muotoilutuotteiden joukkoon, suosittelen! antaa ihanaa kiiltoa ja silottaa.

Voit lukea lisää Less is More Ruususeerumista verkkokaupassamme ja elokuun ajan saat niistä myös 10% alennuksen:)

Ihanaa alkavaa viikkoa, aurinkoista sellaista <3 Muistakaa pitää huolta itsestänne sekä sisäisesti, että ulkoisesti, ja kuiville hiuksille muistakaa "silkkitipat" ;)

<3: MonaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)