tiistai 23. syyskuuta 2014

Miksi meiltä tulee niin vähän meikkibloggauksia? Et olisi ehkä uskonut että syy on tämä:)

Elämää Greenlipsin kulissien takaa; Epäfotogeenisen tytön päiväkirja

This is how the magic happens, kun teemme meikkibloggauksia ja tässä myös syy siihen miksi niitä on ollut niin harvakseltaan;) 

Olen oikeasti surkea valokuvattava.  En osaa olla YHTÄÄN luonnollinen ja rentoutua, kun joku kuvaa. Jos joku muistaa vielä Frendit tv-sarjan (siis kukapa ei muistaisi:D), niin samaistun hyvin paljon ko.sarjan Chandleriin. Postauksen lopussa video, joka havainnollistaa asiaa paremmin;)

Sharon toimii kuvaajana ja yrittää saada musta hyviä kuvia, onneksi se onnistuu aina saamaan edes muutaman. Tämän kuvaussession taustalla on siis paaaljon julkaisukelvotonta materiaalia:)

Aloitetaan "selfiestä"Sharon: Tee pusuhuulet:)


Sharon: vinkkaa silmää:)

 Sharonilta saa aina hyvät ohjeistukset, ehkä siittä olis pitänyt tulla valokuvaaja. Kuten ehkä huomaa viettelevä silmänvinkkaus ei ehkä toimi mun kohdalla, täytyy varmaan harjoitella enemmän:D


Sharon: Avaa suu ja hymyile:)Jos jollain on hyviä vinkkejä miten oppii näyttämään kuvissa hyvältä vähemmällä vaivalla, ovat vinkit lämpimästi tervetulleita! 

Vink Vink, oli tarkoitus myös mainostaa uutta Barefaced Beauty:n tuotetta Color Corrector. Tuote on siis mineraalipeiteväri. Tuotetta on kahdessa eri sävyssä, toinen peittämään mm.tummia silmänalusia ja toinen punoitusta. Tuote tulee tänään vielä päivittymään verkkokauppaamme, jolloin linkitän sen myös tänne ja sieltä pääset lukemaan lisää tietoa tuotteesta:)

Tässä lupaamani video, enjoy:)

Ihanaa Viikkoa !

Mona
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)