tiistai 16. syyskuuta 2014

Who needs bras anyways?? Omnitomin uuden malliston upeat Siren Bustierit, must have:)

Ei, en ole liittynyt mihinkään naisten vapausliikkeeseen ja ajattele, että rintaliivit ovat riistoa niinkuin joskus 60-70-luvulla:) Viime aikoina oman Facebookkini etusivulla on vähän väliä ollut julkaisuja liittyen rintaliiveihin ja siihen kuinka tutkimuksien mukaan niiden käyttöä pitäisi välttää.

Itse en ole tutustunut tutkimuksiin kovinkaan paljoa. Perimmäinen syyni rintsikoiden vähäiseen käyttöön on se, että en pidä siitä miltä ne tuntuu ja nykyään mukavuus menee minulla ulkonäön edelle:) Tällöin käytän juurikin tämän tyylisiä "minitoppeja".


Tosin eihän sen tarvitse olla niin, nämä meinaan tuntuu, sekä näyttää hyvältä. Kyseessä siis Omnitomin uuden malliston Siren Bustier. Tämä on todella kaunis, jopa seireenimäinen, kuten nimikin kertoo:) Tähän malliin ja kuosivaihtoehtoihin rakastuin oitis! Tässä kuosi Oceans Waves, mutta mallista löytyy kokonaisuudessaan kolme eri kuosivaihtoehtoa.
Tätä voi käyttää rintaliivien sijasta hyvinkin avoinaisen paidan kanssa ja sopii jooga tunneille loistavasti ihan yksistäänkin! Kangas on ihanan pehmeää luomupuuvillaa, haluisin hamstrata näitä useamman;)

Käytitpä sitten rintsikoita vähän tai paljon niin näitä kannattaa kokeilla! Vähintäänkin sitten siellä joogatunnilla;)

Ihanaa viikkoa <3  Toivon mukaan aurinkoista sellaista!

Mona


P.S.Jos tutkimukset rintaliivien käytöstä kiinnostaa, tässä muutama linkki:

http://www.cbsnews.com/news/french-study-suggests-younger-women-should-stop-wearing-bras/
http://drsircus.com/medicine/fibrocystic-disease-breast-cancer-brassieres

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)