keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Miksi julkkikset ovat tämän luonnonkosmetiikka - sarjan vannoutuneita "faneja"?

Saimme testiin RMS Beauty:n meikkituotteita,  joista kuulee tällä hetkellä joka puolelta. Sarjalla on vannoutunut käyttäjäkunta, joihin kuuluu monia julkisuuden henkilöitä kuten Miranda Kerr ja Gisele Bundchen.

Yksi puhtaimmista luonnonkosmetiikka-sarjoista

RMS Beauty - sarjan tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat raakoja, luomuja ja periaatteessa syömäkelpoista tavaraa (syömistä, nyt ehkä kuitenkaan en suosittelisi;)). Eli todella vähän käsiteltyä ja hyvin puhdasta.

Koska tuotteita ei ole lämpökäsitelty ja kemiallisesti käsitelty, on niiden raaka-aineet säilyttäneet luonnolliset entsyyminsä, mineraalinsa, vitamiininsa ja antioksidanttinsa.

"Meikki joka tuntuu puhtaalta ja on kuin toinen iho"


Saimme testiin tätä kohuttua sarjaa, joko tämä on tullut teille jostain vastaan? Oletteko päässeet testaamaan? Jos olette niin mitä tykkäsitte?  Lip2Cheek- tuote (kuva RMS Beauty)


Meillä ainakin ihan kivat fiilikset tästä näin ensituntumalta:) Tuntuu tosissaan kuin toiselta iholta, ja tuotteita on kiva levittää sormin (kaikki tuotteet voidemaisia).

Kuvissa käytetty meikkipohjaa ja huuli- ja poskipunaa sekä hyvin luonnollisen väristä luomiväriä. Ripsiväri ja kulmat tehty Couleur Caramel -tuotteilla. Lip2Cheek- tuotteet ovat oivia, koska voit käyttää samaa tuotetta huuliin ja poskiin, näin mekin teimme. Tämä luonnollinen meikki syntyy noin 5 minuutissa.

Klikkaamalla linkkiä pääset katsomaan tuotteita: RMS Beauty raaka luonnonkosmetiikka -sarja

Mitä mieltä olet, pitäisikö meidän lisätä tämä sarja valikoimaamme?

Aurinkoista viikkoa:)

Mona3 kommenttia:

Ihanaa kun kommentoit! :)