tiistai 14. lokakuuta 2014

Syksyn & talven 2014 trendimeikki,osa 1!
Myymäläämme saapui odotettu Couleur Caramelin syksyn meikkilook, jota innosta hihkuen pääsimme heti testailemaan. Syyskauden ja tulevan talven trendimekki on väriloistoltaan runsas ja värejä säästelemätön; viininpunaista,mustaa, ruskeaa, tummansinistä...Uudesta lookista löytyy värikosmetiikkaa laajasti melkeinpä koko meikin tekoon pohjaa lukuunottamatta. Meikkilookista saat myös inspiraatiota tulevaa pikkujoulukautta varten! Trendimeikin jujuja ovat runsaat,luonnolliset kulmat, vahvat rajaukset ja tummat sävyt huulilla tai silmissä.

Couler Caramel Look Ce soir je t'aime


Luomivärisävyjä on neljä; kaksi vaaleampaa ja kaksi tummempaa sävyä. Niillä loihdit vaikkapa kauniin smokey eyes-tyylisen iltameikin tai vaaleamman päivämeikin. Kuparipinkki, kultakupari ja musta sävy sisältävät kimallehippusia,kun taas tummansininen sävy on matta. Luomivärit ovat pysyviä ja runsaspigmenttisiä.

Kätevä Duo-maskara&liner on kaksi suosikkituotetta yhdessä: silmänrajauskynä sekä maskara joilla saat tehtyä muodikkaan vahvat kissansilmärajaukset ja tuuheaakin tuuheammat ripset!

Kulmakarvasetti on luottotuote luonnollisten kulmien tekemiseen. Setissä on kolme erisävyistä ruskeaa,joita sekoittelemalla saat sopivan sävyn omiin kulmiisi. Settiin kuuluu myös minikokoiset kulmakarvasivellin sekä harja. Niillä saat tehtyä hennoista ja värittömistäkin kulmista halutessasi trendikkään tuuheat ja näyttävät.


Huulipunia on kaksi,kuten kiiltojakin. Tummanpunaisesta sävystä tuli heti suosikkini,olen semmoinen punahuulifani!Uusi sävy on todella kaunis lämmin punainen.Vaaleampi nudepuna sopii hyvin tasapainottamaan tummaa silmämeikkiä. Huulipunat ovat kiiltopunia, ja huulimeikin tekoon suosittelen myös huultenrajauskynän käyttöä jotta meikistä tulee pysyvä ja tarkkarajainen. Huulikiillot ovat sävyiltään pronssiruskea sekä vaalea, läpinäkyvä kimallekiilto.

Poskipuna on kaunis persikkaisen ruusunpunainen sävy,joka sisältää kultaisia kimalteita. Kimallusta ei voi olla liikaa tänä kautena :)Tein muutamalle Greenlipsin kaunottarelle meikin käyttäen uusia Couleur Caramel-lookin tuotteita.Saaran Smokey Eyes!

 
 


Saaran meikkipohja: meikinalustusvoiteeksi matt base, ja meikkivoiteena NaturFluid sävy 11. Silmäalusiin ja pikkuvirheiden korjailuun Peitevoidekynä sävy 02. Kulmaluulle,leukaan ja poskipäille valoisuutta PerfectCorrection-valokynällä, sävy 31. Meikkipohjan kiinnitykseen Silkkipuuteri,joka viimeistelee meikkipohjan kauniin silkkipintaiseksi ja kestäväksi.

Kulmiin käytin Kulmakarvasetin vaaleinta ja keskiruskeaa sävyä. Jos kulmakarvat ovat omapäistä sorttia ja pysyvät vaikeasti ojennuksessa, hyvä vinkki on laittaa kulmakarvaharjaan pieni määrä Less Is More:n Piivahaa! Näin kulmat pysyvät kauniisti muotoiltuna pitkään.

Silmien smokey-eye tyyppisen meikin toteutin kahdella sävyllä, tummansinisellä Midnight Bluella  nro 156) sekä vaaleammalla Glamour Pink:llä (nro 154). Tummaa sävyä levitettiin reippaasti koko liikkuvalle luomelle häivyttäen sisänurkkaa kohti,ja vaaleampaa sitten sisänurkkaan sekä keskelle. Rajaus ja ripsiväri Mascara&Eyeliner Duo, jossa molempien sävy on musta.

Poskilla lookin poskipuna, sävy Rose Love (nro 64). Huulilla rajauskynä nro 17 ja huulipuna lookin vaaleampi Natural Romantique (nro 264) sekä läpikuultava glitterkiilto Natural thrill (825).
Monan moneen menoon sopiva meikki:

 
 

Pohjustuksessa Heleyttävä meikinalusvoide, ja päällä Hydracotton-meikkivoide, joiden sävyistä 12 ja 13 sekoitin Monan ihoon sopivan. Tälläisina välikausina kuten syksy on kätevää käyttää lempimeikkivoiteen kesä-ja talvisävyä sekoittaen niistä ihonsävyn mukainen kulloiseenkin hetkeen sopiva. Peitevoide sävy 07 silmänalusiin. Kiinnitys Silkkipuuterilla.

Kulmiin Kulmakarvasetin keskiruskea ja tummin sävy. Luomilla musta Nighstky (nro 155) sekä vaalea Beige Glow (153). Rajaus sekä ripsiväri Mascara&Liner Duo.
Poskilla lookin poskipuna Rose Love, sekä varjostuksiin hieman maapuuteria sävyssä 28.
Huulilla huultenrajaus nro 134 sekä lookin kupariruskea huulikiilto.Otsikko antoikin vihjeen tämän olevan ensimmäinen osa trendimeikkijutusta, seuraavassa bloggauksessa pääsen esittelemään lempipunaani ja tekemään kevyen päivämeikin jota itse tykkään käyttää :)

Kivaa viikkoa kaikille! Syksy on oiva aika testailla erilaisia meikkityylejä ja käyttää sävyjä runsaammin, innoitusta voi hakea myös luonnon väriloistosta...:) Mitä mieltä sinä olet uudesta lookista?


Anissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)