lauantai 8. marraskuuta 2014

Miesten marraskuu osa 2. Parempaa elämänlaatua X3

Ekokampaamokäynti, Yin-joogaa ja jalkojen hoitoa...


Viime viikolla kerroimme Jarnon päivästä Greenlipsissä ja tässä postauksessa kerromme vähän lisää palveluista, joita tarjoamme miehille. Kyse ei ole missään nimessä pelkästään hyvästä olosta ja hyvinvoinnista (vaikka sekin toki tärkeää) mutta myös elämänlaadusta. Kuulostaako hullulta?:)

Siinä kun intialainen päähieronta auttaa stressiin ja päänsärkyongelmiin, voi säännöllinen Yin-jooga lisätä terveitä vuosia elämääsi, koska se lisää mm. kehon liikkuvuutta. Tämä vaikuttaa varsinkin myöhemmällä iällä suuresti elämänlaatuun. Kale kävi testailessa erilaisia hoitoja ja miehen tavoin on hyvin lyhytsanainen kommenteissaan;)

1. Minkä ihmeen takia savihoito tai intialainen päähieronta?

"Intialainen päähieronta helpottaa stressiä ja auttaa rentoutumaan, on avuksi migreenissä ja avaa niska- ja hartiaseudun lukkoja. Ei varmaan kiristä tämän jälkeen "vannetta":) Savi helpottaa hiusten rasvoittumiseen ja päänahan hilseilyyn, on puhdistava.  Hilseily on inhottava ja epämukava ongelma, savihoidolla siihen saa lievitystä ja ekokampaamostamme saa myös neuvoja koti-hoitoon."

-Mona, kampaaja-


Savimyssy:)
Ekokampaajamme Ferdane levittää savea

 Kalen kommentit:
Työpäivän päätteksi rentoutti ja vei kiiren tunnun pois. Se oli myös hyvin tasapainottavaa, rauhoitti ja piristi yhtäaikaa2. Mitä hyötyä sinulle on jalkahoidosta?

"Varsinkin jos jaloissa on kovettumia se voi pahimmillaan vääristää jalan asennon ja vaikuttaa jopa selkään asti, joten niiden poisto helpottaa monesti liikkumista. Jalkojen hieronta rentouttaa hyvin kokonaisvaltaisesti. Itse ajattelen niin että kun jalat tekevät ison työ elämämme aikana ja kantaa meidän koko kehoa on ihanna hemmotella niitä, myös askel on huomattavasti kevyempi hoidon päätteeksi."

-Saara, kosmetologi-

Jalkahoito luomuhoitolassa
Lehdet tuli luettua;)Pehmitetään jalkoja

Kalen kommentti jalkahoidosta:
Rentoutti ja teki hyvää. Hoidon päätteksi jalat tuntuivat hyvin pehmeiltä.3. Miksi menisin  Yin-joogaan?

"Joogaan menemättömyyden perusteluna kuulee etenkin miehiltä usein sen, ettei ole yhtään notkea. Samalla ajatuksella salille ei siis voi mennä, jos ei ole vahva. Eli joogaamaan vaan! Yin-jooga toimii loistavasti kiireistä elämäntapaa tasapainottavana tekijänä, sekä tukee kaikenlaista aktiivisempaa liikuntaa. Yin-joogan pitkäkestoisemmat asanat haastavat kehon lisäksi myös mieltä, ja opettavat rauhoittumista kiireen keskellä." 

-Anna, Yin-jooga opettaja-

Ioga Flow Joogasali 

Kalen fiilikset:
Oli juuri niin hyvä kuin ajattelinkin sen olevan. Venytti juuri oikeista kohdista ja ihmettytti miksi ei ole tehnyt aikaisemminkin. Siitä jäi rento ja rauhoittava olo ja se todella ylitti odotukset.


Tälläistä tapahtui meidän luona tällä viikolla:) Oikein rentouttavaa viikonloppua!

P.s  Täältä voit käydä tutustumassa Turun toimintaamme ja tarjottaviimme palveluihin Greenlips Eco Lifestyle Shop

*Mona*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)