perjantai 14. marraskuuta 2014

Suomalainen SUPERMOOD: Egoboostia ihonhoitoon!


Meille saapui odotettu uutus, Supermood! Fiilis oli taas kuin jouluaattona kun saa availla paketteja ja tietää niistä löytyvän jotakin uutta ja ihanaa. Luonnonmukaisen ja kotimaisen kosmetiikkasarjan antimista löytyy sekä ulkoisia että sisäisiä kauneudenhoitotuotteita, jotka saavat tehokkuutensa mm. pakuriuutteesta sekä koivunmahlasta.

Perinteisten ihotyyppilajitteluiden sijaan Supermoodin ensimmäinen linja, Egoboost, lähestyy ihonhoitoa täysin erilaisella filosofialla. Tuotelinja on lanseerattu ihon erilaisten ja vaihtuvien tarpeiden, eli moodien, mukaan. Jokaisen moodin tuotteet tukevat toinen toisiaan, vahvistaen sekä sisäisesti että ulkoisesti. Minusta tämä on varsin virkistävä tapa lähestyä ihon ja koko olemuksen muuttuvia tarpeita ja tilanteita ajatellen!

Brändin perustaja Anne Kukkohovi kertookin Supermoodin syntyneen oivalluksesta, ettei yksi ihovoide yllä ihmeisiin, vaan tarvitsemme ajattelua joka ottaa huomioon koko ihmiskehon sekä mielen. Kukkohovi painottaa myös ravitsemuksen suoraa linkkiä hyvinvointiimme, sekä varsinkin ihon kauneuteen. Siksi sarja pyrkii lähestymään ideologiaansa jokaisesta suunnasta, auttaen meitä muistamaan kokonaisuuden tärkeyden.

Supermoodin moodit lanseerataan 6kk-12kk:n välein siten, että jokainen tuotelinja täydentää toinen toistaan. Näin mahdollistetaan laaja valikoima räätälöityjä täsmätuotteita, jotka huomioivat jokaisen vuorokaudenajan, ikäryhmän sekä persoonallisuuden! Ensimmäinen moodi on siis EGOBOOST, jonka sloganissa kerrotaan linjan vahvistavan itsetuntoa sekä immuniteettia. :) vaudevau!


Egoboost-ihonhoitotuotteissa pääraaka-aineena on suomalainen pakurikääpä sekä patentoitu Lifonin Xpress-yhdiste. Kaikki tuotteet ovat voimakkaita sekä nopeavaikutteisia. Voiteiden koostumukset ovat hyvin imeytyviä, ihoa kiristäviä sekä tehotippamaisia. Koostumuksien värit määräytyvät luonnollisen pakuriuutteen määrän mukaan, vaihdellen kermansävystä ruskeaan.


Egoboost Seerumit

One Minute Facelift serum

Ihoa välittömästi kosteuttava pakurikääpäseerumi kohottaa ihoa näkyvästi. Tehotippamainen koostumus kiristää ihoa huomattavasti, joten tuote on mahtava varsinkin hieman iäkkäämmälle iholle. Muutama tippa riittää koko kasvoille. Tämä tuote todellakin tekee mitä lupaa! Levitä kasvoille ylöspäin suuntautuvin liikkein (seerumien levityksessä on oivallista tehdä pieni stimuloiva hieronta kasvoille), anna imeytyä ja lisää kosteusvoide.

Moisture Kick Serum

Ihana koostumus, joka muistuttaa kermaa! Pintakuivan ja kuivan ihon pelastus, jonka oma ihoni kyllä imaisi samantien. Hyvä lisä kosteusvoiteen alle tai sekoitettuna esimerkiksi The Perfect Day Creamin kanssa, varsinkin näin talven tullessa. Lempituotteeni!

Eyes Wide Open- seerumi

Silmänympärysihon tehotuote joka tiukentaa välittömästi niin että tuntuu. Kiinteyttää pitkävaikutteisesti ja antaa raikkaan ja levänneen ilmeen. Kevyen geelimäinen koostumus.

The Perfect Day Cream

Ohut mutta kermainen koostumus, joka imeytyy heti. Sopii täydellisesti meikin alle. Tuote sisältää mentholiuutetta, joka herättää ihon ja antaa ihanan tunteen, kevyesti viilentävä. Hyvä aamuherätys kasvoille! Päivävoide napakoittaa ja raikastaa ihon. Kuivalle ja pintakuivalle iholle suosittelen Moisture Kick-seerumia päivävoiteen alle ainakin näin kylmänä vuodenaikana.

Gentle Foam Wash- kasvopesu

Tehokas vaahtomainen kasvopesu joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet. Hierotaan kasvoille ja huuhdellaan vedellä.Iho on pesun  jälkeen pehmeä ja raikkaan oloinen. Puhdistuksen viimeistelyyn sopii seuraava tuote:

Pure Micellar Toner- misellivesi

Vaahtomainen misellivesi viimeistelee puhdistuksen. Toimii mainiosti myös kasvojen ihon aamupesuna (Turhaa vesipesua kannattaa välttää varsinkin kuivaihoisten!)


Sarjaan kuuluvat myösBeauty Powder- ravintolisäjauhe, josta löytyy mm. kalakollageenia, jauhettua pakuriuutetta sekä mustaherukkaa. Tätä en ole vielä päässyt maistelemaan! Toista sarjan syötävää supertuotetta eli Beauty Chocolate - raakasuklaata pääsee tämä herkkusuu testaamaan kyllä seuraavaksi :)


Kivaa viikonloppua teille kaikille, toivottaa Anissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)