perjantai 21. tammikuuta 2011

Luonnollinen silmämeikki

Tein aamulla tälläisen tavallisen päivämeikin ja ajattelin, että voisin laittaa blogiinkin pari kuvaa. :) Eli tein kevyen silmämeikin Barefaced Beautyn mineraaliluomiväreillä. Sävyinä käytin Rose Quarzia ja Brown Earhtia. Mielestäni näillä saa nopeasti kivan ja luonnollisen lookin.

Tässä tuotteet.


Levitin Rose Quartzia koko luomelle ja Brown Earthia vähän silmän ulkonurkkaan ja häivyttelin kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan päin.

 
Rajasin alaluomea kevyesti Brown Earthilla sekoittamalla vähän vettä mineraaliluomiväriin ja levitin sen luomivärisiveltimen eyeliner puolella. Lopuksi lisäsin Couleur Caramelin luumun väristä ripsiväriä. Mielestäni luumun värinen ripsiväri on todella kiva etenkin vihreäsilmäisille, tuo meinaan hyvin vihreän värin esille! :) 

Tälläisen silmämeikin tekoon menee yhteensä varmaan viisi minuuttia jos sitäkään. Täydellinen silmämeikki kiireisiin aamuihin. :) Mineraaliluomivärejä on todella helppo työstää eli hyvä vaihtoehto myös kaikille jotka eivät ole ihan sinut luomivärejen kanssa. 

2 kommenttia:

  1. Kiitti! :) Varmasti tulee paljon lisää näitä helppoja pikameikkejä kun aikaa on itselläänkin usein aika vähän.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)