maanantai 24. tammikuuta 2011

Meikkipohja mineraaleilla

Normaalisti levitän mineraalimeikkipohjan Kabukilla ja olen aina todella tyytyväinen lopputulokseen. Kabukilla meneraalimeikkipohjan levittäminen on vaan niin helppoa ja vaivatonta. Päätin kuitenkin kokeilla jotain uutta ja sekoittaa mineraalimeikkipohjan kasvovoiteeseen ja levittää sen meikkisienellä. Olen lukenut, että jotkut pitävät lopputuloskesta näin enemmän.Laitan nyt alkuun kuvan ilman mitään meikkiä. (Tälläisen kuvan laittaminen on kyllä vähän noloa kun on tullut nyt vähän syötyä mitä sattuu ja se näkyy ainakin minulla aina heti kasvoilla!!!) Hyvä puoli tietysti on, että näkee ainakin kuinka hyvin mineraaleilla saa peittoa! :)

Eli sekoitin tosiaan pienen määrän mineraalipuuteria kasvovoiteeseen purkin kannella. Olisi tullut varmasti peittävämpikin lopputulos jos olisi laittanut mienraalipuuteria enemmän voiteen sekaan, mutta tein päivämeikkiä joten en kaivannut peittävyyttä enempää. Jos haluat kokeilla tätä voiteeseen sekoittamista niin kannattaa sekoitella jonkun aikaa jotta mineraalit ja voide sekoittuu kunnolla
Tässä vaiheessa meikkipohjan tekoa miettisin, että kabukilla meikkipohjani olisi ollut jo valmis. :)

Tässä kuvassa olin levittänyt koko kasvoille voide-mineraaliseosta.  Vasen puoli kasvoista:  kävin mustat silmänaluset ja näpyt läpi samalla mineraalipuuterilla, mutta nyt vaan kostutin vähän BFB:n peitevärisivellintä veteen ja sekoitin mineraalimeikkipohjaan. Normaalisti käytän vaan peitevärisivellintä ja kuivaa mineraalimeikkipohjaa. Laitoin ainoastaan toisen puolen jotta näette kuinka näinkin mustat silmänaluset saa vielä peittoon. :)
Lopuksi vielä kuva jossa meikkipohjani on valmis. Eli kasvoissa tässä kohtaan Gracious sävy Barefaced Beautyn mineraalimeikeistä. Graciousta olen käyttänyt koko kasvoille ja näppyjen ja silmänalusten peittämiseen. Kiinnitin meikkipohjan Barefaced Beautyn Ice viimeistelypuuterilla. Kulmakarvoihin olen laittanut Couleur Caramelin kulmakynää sävynä Light brown. Poskille sipaisin BFB Terra väristä poskipunaa. Mielestäni BFB poskipunat ovat todella upean värisiä ja niissä on vähän hotoa joten iho jotenkin herää henkiin kun niitä laittaa. :) Huulissa on Mádaran huulirasvaa.

Oma lopputulokseni: Pidän lopputuloksesta, mutta kabukin käyttö on niin paljon helpompaa ja lopputulos  vielä vähän parempi. Mutta jos iho vaikkapa hilseilee tai silmät eivät kestä irtopuutereita niin oikein hyvä tapa tämäkin levittää mineraaleja iholleen. :)

Oletteko te kokeilleet sekoittaa mineraalimeikkipohjaa veteen tai kasvovoiteisiin? Mitä mieltä olitte?

4 kommenttia:

 1. Lopputulos näyttää superhyvältä !! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvien meikkien... :) Saan varmasti ihonikin taas piakkoin hyvään kuntoon kunhan lopetan herkuttelun. ;)

  VastaaPoista
 3. Olen nyt käyttänyt mineraalipohjaa pari kuukautta ja tykkään kovin. Tuntuu, ettei olisi meikkiä ollenkaan ja silti pohja pysyy siistinä koko päivän.

  VastaaPoista
 4. Itse myös rakastuin mineraalimeikkipohjiin juuri tästä syystä! :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)