keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Mustat silmänaluset piiloon!

En tiedä teistä, mutta itse olen kärsinyt pikimustista silmänalusista koko elämäni. Kun olen mennyt nuorempana kouluun ilman peiteainetta (kokeilin muutaman kertaa) kaikki kyselivät olenko sairas tai oletko itkenyt.

Olen kokeillut silmänympärys tuotteita joiden pitäisi vähentää tummuutta, olen kokeillut kymmeniä peiteaineita ja valokyniä jne. mutta mikään ei ole kunnolla toiminut. Minulla suurin ongelma on ollut, että vaikka jokin tuote peittäisi hetkellisesti kauniisti niin parin tunnin päästä tuote on siirtynyt juonteisiin tai jonnekin avaruuteen.

Minulle tämä hyvin edullinen ja helppo tapa on ollut tähänastisessa elämässäni paras vaihtoehto. Eli otan mineraalipuuterini, (eli se sama jota sitten sivelen koko kasvoille myös) peitevärisiveltimen ja vettä. Dippaan siveltimen veteen ja sekoitan pienen määrän mineraalipuuteria kosteaan siveltimeen purkin kannessa ja siitä sitten maalaamaan silmänaluset piiloon. :) Jos omasta mineraalipuuterista tulee veden kanssa liian tumma voit myös hankkia yhden sävyn vaaleamman näytteen ja käyttää sitä peiteaineena. Mineraalipuuterilla ja peitevärisiveltimellä saa todella hyvän peittävyyden myös ilman vettä kun ei joka päivä välttämättä jaksa sekoitella.

Parasta mineraalipuuterin kanssa piilottamisessa on se, että kaikki piilotettu pysyykin piilossa. :) Eli se ei häviä päivän mittaan.
Arvatkaa kumpi on peitetty!? ;-)

Tässä vielä muita ideoita tummien silmänalusten menoksi:
 - Kun peität silmänalusia, peitä ainoastaan tummat alueet, eli älä peitä tumman alueen yli jolloin vain korostat  sitä tummuutta sillä silloin vaalea alue vaalentuu entisestään.
- Laita silmiisi vähän luomiväriä, rajaus ja ripsaria niin katse kohdistuu kauniisiin silmiin eikä tummaan aluseen.
- Älä laita liika peitetuotetta sillä se voi korostaa juonteita ja ryppyjä jolloin se luultavasti pistää enemmän silmään kuin tummuus.

Kaikkein tärkein on ettei sitä mieti koko ajan sillä luultavasti muut eivät katsele silmänalusiasi samalla tavalla kuin sinä!


Ihanaa syksyistä loppuviikkoa!


<3 : Sharon

2 kommenttia:

  1. minä olen myös tästä "vaivasta" kärsinyt ihan koko ikäni,eli jo reilut 30 vuotta. Ja kyllä,kaikki maailman vippaskonstit on kokeiltu. Paitsi tätä! Kuvassasi huomaa eron kyllä tosi hienosti!! Pitää siis kokiella :)Mutta kysynpä vielä,että käytätkö meikkivoidetta ja jos niin ennen vai jälkeen tuon puuterivesisekotuksen??

    -Nenna-

    VastaaPoista
  2. Meitä on monia jotka asian kanssa kamppailevat. :)

    En käytä ollenkaan meikkivoidetta, pelkästään mineraaleja. Toimivat mielestäni tähän mennessä kokeilemani tuotteista parhaiten. Niillä saa kauniit, peittävän ja luonnollisen meikin. :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)