maanantai 31. lokakuuta 2011

Shimmerit rocks!

Mitä pidemmälle tullaan syksyä ja päivät pimenevät, niin mulla ainakin henk.koht. tulee halu käyttää meikkauksessa kylmiä sävjä. Liilaa, harmaata, mustaa jne. ja shimmeriä tulee taas käytettyä lähes päivittäin, kun kesäaikaan sitä käyttää enemmänkin iltamenoissa.

Barefaced beautyn shimmereitä on kaksi, Cupids glow ja Golden goddess. Cupids glow on oma suosikkini, se on hieman vaaleanpunaiseen menevä, mutta iholla lähes väritön. Sitä levitetään yleensä poskiluulle ja kulmaluulle, mutta improvisointi on sallittua:) Se korostaa kauniisti poskipäitä ja tuo ihanaa hehkua kasvoille. Ja tämähän on ihan superhelppo käyttää, itse otan sormenpäihin vähän jauhetta ja sormenpäillä hieron sitä sinne minne haluan. Monesti laitan sitä myös luomivärin päälle, se korostaa luomiväriä entisestään ja kirkastaa silmämeikkiä. Näin saa myös mattaisesta luomiväristä hileisen. Näistä kuvista huomaakin selvästi kumpi on ennen ja kumpi jälkeen kuva. Jos et ole vielä kokeillut niin suosittelen lämpimästi, varsinkin "iltarientoihin", joissa valaistus on himmeää. Shimmeri saa ihon näyttämään upealta:) 

P.S. Olen myös joskus sekoittanut shimmeriä kosteusvoiteeseen, levittänyt kasvoille, ja laittannut päälle normaalisti mineraalipohjan. Pohjasta tulee kaunis ja todella hehkuva, suosittelen kokeilemaan myös tätä!

*Mona*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)