keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Piristystä syksyyn heleyttävällä kasvohoidolla

Kesän jälkeen kun ilmat viilenevät ja illat pimenevät on ihana välillä hemmotella itseään ja tuoda piristystä omaan arkeen. Mikä onkaan ihanampi tapa hemmotella kuin kasvohoito.

Panosta: kasvohoito kosmetologin tekemänä luomuhoitolassamme

Kasvohoito aloitetaan puhdistamalla kasvot Bio:n puhdistusmaidoilla, joka sopii hyvin kaikille ihotyypeille, ja puhdistaa herkimmätkin kasvot hellävaraisesti.

Iho on yleensä karhea ja voiteet eivät imeydy täysin ihoon, jos sitä ei kuorita. Kuorin ihon käyttämällä Bio:n kikhernekuorintaa.

Kuorinnan jälkeen ihoa höyrytetään niin että ihohuokoset avautuvat. Sen jälkeen aloitetaan mekaaninen puhdistus.

Puhdistuksen jälkeen iho on jo silminnähden kuulaampi ja kirkkaampi. Lisää heleyttä kasvoihin saadaan mineraalinaamion avulla. Naamion valkoinen mineraali antaa kasvoille helmiäishohteen ja kirkkautta. Naamiossa oleva hunaja ja kuningatarhyytelö puolestaan vahvistaa, uudelleenrakentaa ja pehmentää ihoa. Naamion aikana annetaan rentouttava päähieronta.

Naamion jälkeen iho viimeistellään appelsiinikukkavedellä. Silmänympärysiholle taputellaan viikunaopuntiaöljyä ja kasvojen iholle levitetään Bio:n päivävoide.

Lopputuloksena iho on heleämpi ja kirkkaampi ja se tuntuu samettisen pehmeältä.
Kosmetologin luona tehtyä kasvohoitoa suositellaan n. 3 kk välein aina vuodenajan vaihteluiden aikana. Tai jos sinulla on paljon epäpuhtauksia niin sarjahoitona joka suunnitellaan kosmetologin kanssa.


Pihistä: kasvohoito koti konstein

Aloita puhdistamalla kasvot Bio:n puhdistusmaidolla ja huuhtele kasvot lämpimällä vedellä.

Kuori ihosi käyttämällä Bio:n kikhernekuorintaa. T-alueella voit kuoria normaalein pyörivin liikkein, mutta poskien alueella varsinkin jos sinulla couperosaa voit vain levittää kuorintavoiteen ja anna vaikuttaa hetken ajan.

Naamioksi voit valita Bio:n ravitsevan kasvonaamoin, joka on tehococtaili hyvistä raaka-aineista ja sopii myös herkkä ihosille. Naamio huuhdellaan runsaalla vedellä ja kasvot viimeistellään kukkaisvedellä (appelsiininkukkavesi tai ruusunkukkavesi omien tuoksumieltymysten mukaan)
Lopuksi levitä kasvoille Bio:n päivävoide.

Koti konstein tehtävä kasvohoito voi tehdä 1 x viikossa

Kun haluat ennaltaehkäistä ihon vanhenemista, silloin ihon päivittäinen hoito on tärkeää. Ihoa täytyy myös kuoria, jotta laadukkaat hoitotuotteet pääsisivät imeytymään ihoon ja iho ei olisi karhean tuntuinen. Naamioiden avulla annat ekstra buustauksen erilaisia raaka-aineita jotka aktivoivat ihoa toimimaan.

Blogin lukioille ja Facebook faneille tarjoamme kyseisen kasvohoidon lokakuun ajan hintaan 50 € (normaali hinta 65€)

-Saara-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)