tiistai 15. marraskuuta 2011

Pikkujoulumeikkiä osa 1

Pikkujouluaika on ihanaa, koska silloin saa käyttää meikkiä oikein runsaasti, eikä tunnu liiaksi meikatulta.

Iltameikissä kannattaa käyttää paljon tummia sävyjä ja kontrasteja. Älä kuitenkaan käytä ruskeita värejä, ne katoavat hämärässä valaistuksessa. Yhdistele mieluummin harmaata ja mustaa muiden värien kanssa.

Tässä on hyvin perus, hieman smoky-eye tyylinen iltameikki (voi tehdä myös mattana, itse vaan satun rakastamaan kimalteita)

Silmämeikin olen aloittanut levittämällä luomen sisänurkkaan helmiäistä luomiväriä sävyltään norsunluu nro 43, sitten muulle luomelle matta harmaata nro. 74. Harmaa väri häivytetään ylös ja luomen ulkonurkkaa kohden. Aivan luomen ulkonurkkaan lisätään vahvuutta mattamustalla nro.23.

 Mustaa kannattaa lisätä pikkuhiljaa ulkonurkkaan ja häivyttää sisänurkkaa kohden.  Mustaa kannattaa myös lisätä hieman luomivakoon ja häivyttää kunnolla.

 Harmaalla olen rajannut myös alaripsien tyven ja häivyttänyt sitä hieman alaspäin, sekä ulkonurkkaa kohden. Olen lisännyt myös alarajaan mustaa. Silmät on rajattu CC:n harmahtavalla meikkikynällä nro 12118 (tähän voisi tummuutta lisää halutessaan käyttää ihan mustaakin meikkikynää ja vaan häivyttää raja kunnolla)

Sitten vain lopuksi luomivärin päälle BBF:n Diamonds, niin saa reilusti kimalletta:) Ja tietysti kulmaluulle BBF:n shimmeriä Cupids Glow.

Kulmiin on laitettu vähän väriä kulmakynällä blond (mikä on siis oikeasti harmahtava) ja ripsiin ripsiväriä jota käytän päivittäin ja on ehdoton suosikkini: Couleur Caramelin lyhyille ripsille tarkoitettu maskara.

Poskipunana on CC:n vanha roosa ja poskipäillä hieman BBF:n Cupids Glowta. Huulikiilloksi olen laittanut uutta CC:n huulikiiltoa Glam kiss, joka minun huulissani on väriltään hyvin neutraali, mutta glitterinen.

Pikkujoulumeikki osa 2 ilmestyy ensi vkon maanantaina, siitä tulee hieman värikkäämpi versio:)

*Mona* .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)