keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Barefaced Beauty Angel Eyes Setti - Satumaisen vangitseva katse! + ARVONTA


Barefaced Beautylta nyt valmis setti, joka on upeasti pakattu. Näillä loihtii mielettömän kauniit silmät!  Settiin kuuluu kolme mineraaliluomiväriä, sekä luomiväri- ja eyelinersivellin jolla levität luomivärin, ja toisella päällä saat halutessasi tehtyä siistit ja kauniit rajaukset.  Verkkokaupastamme löydät tuotteen täältä-->Angel Eyes Setti


Tällä setillä voi leikkiä mielin määrin, mutta itse olen käyttänyt valkoista sävyä luomen sisänurkkaan ja kulmaluulle, liilaa koko liikkuvalle luomelle ja alaluomelle, eikä tarvitse laittaa kauhean tarkasti, vaan vähän suurpiirteisesti. Mustaa olen käyttänyt rajauksen tyyppisesti sekä ylä, että alaluomen noin keskeltä ulkonurkkaan, ja hieman myös liikkuvan luomen ulkonurkassa. Itse olen käyttänyt liilaa ja mustaa hieman kostutetulla "nahkealla" siveltimellä, koska haluan extra paljon pigmenttiä. 

Barefaced Beautyn mineraalithan ovat 100% mineraalia, jolloin ne ovat periaatteessa vain väripigmenttejä, joten niitä voi käyttää todella monipuolisesti. Niitä voi levittää sellaisenaan tai hieman kostealla siveltimellä, jolloin saa vielä intensiivisemmän lopputuloksen.


Tämä on myös mielettömän hyvä lahjaidea, joka tulee varmasti käyttöön:) Ammattilaiset ovat valinneet valmiiksi sävyt, jotka sointuvat keskenään upeasti, ovat helpot käyttää ja niillä saa tehtyä monin eri tavoin lumoavia lopputuloksia. Kaiken lisäksi pakkaus on kaunis kuin mikä! 

Silmät ovat sielun peili, ja kauniit silmät kiinnittävät huomion, mikset siis korostaisi niitä ja toisi vielä enemmän esille:) Ensimmäinen kerta varmaan taas kuukauteen, kun teen kunnon silmämeikkiä, mutta täytyy sanoa, että  taas tekee mieli tehdä useammin.

 Kouluaikana olen ollut todella huono kuvaamataidossa, en ole niinkään välittänyt piirtämisestä tai maalaamisesta paperille, olen tehnyt sitä kasvoilleni:) Vain taivas on rajana, voit päästää luovutesi valloilleen ja tehdä kasvoillesi upean taideteoksen, jota voit sen päivän ihailla<3


Miksi haluaisit käyttää ennemmin synteettisiä luomivärejä kuin luonnollisia, tai toisinpäin?Vastaamalla osallistut myös arvontaan, jonka palkintona on tämä setti:) Voittaja ilmoitetaan 2.5, siihen asti on siis aikaa osallistua!

EDIT: Arvonta suoritettu, Onnetarta suosi tällä kertaa Meena:)

Ihanaa Valon aikaa!

<3: Mona

21 kommenttia:

 1. Minä en halua levittää pääsääntöisesti iholleni mitään ylimääräistä, jos ei ole pakko, mutta silloin kun tekee mieli meikata, teen sen hyvillä mielin luomu meikeillä! Näitä värejä saavat myös lapset kokeilla, sillä oma prinsessani haluaa aina joskus koittaa miltä tuntuu olla hieno leidi :) ...Näillä sanoilla osallistun myös arvontaan, mutta teen sen sisarentyttöni puolesta, joka juhlii vappuna synttäriä ja joka olisi paljon potentiaalisempi käyttäjä tämän väriselle setille :) Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 2. Hei, Osallistun ilomielin ihanaan arvontaanne. En ole ennen kokeillut mineraalimeikkejä ja nämä olisivat mieluisa ja mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Luomeni kuivuvat herkästi, varsinkin talvisin, joten sopiskoha nämä paremmin luomilleni.

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Edellisen kirjoitti siis Runo Kuu, nimikirjoitus jäi johonkin matkalle :)....

  VastaaPoista
 4. Käytän muutoinkin lähes pelkästään luonnonkosmetiikkaa, joten kun kerran luonnonkosmetiikan puolelta löytyy niin mahtava valikoima luomivärejäkin, niin miksi käyttäisin muita... Innolla mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin käytän luonnonkosmetiikkaa pääsääntöisesti nykyään. voisin kuvitella tämän olevan sopivia luomilleni.

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Tämä olisi juuri täydellinen, mineraalimeikit ovat juuri sitä mistä tykkään. x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihanat värit! Olen pitkään miettinyt, että joskus olisi kiva hankkia pari luomiväriä ja hyvät siveltimet ja opetella tekemään kunnon silmämeikki.

  Olen alkanut viime vuosina vältellä synteettistä kosmetiikkaa. En tiedä, kuinka pahoja kemikaalipommeja luomivärit ovat tai onko niillä kuinka paljon oikeasti vaikutusta kehon toimintaan, mutta miksi toisaalta hankkia sellaisia, jos on vaihtoehtoja. Elän myös toivossa, että luonnonkosmetikkalla olisi vähemmän haitallisia vaikutuksia ympäristöön, (vaikka kaikki hankittu tavarahan lopulta luontoon päätyy).

  VastaaPoista
 8. Tuore tuttavuus hiusten ego värjykseen ja lopputulos aivan loistavan värinen...olisin halukas myös kokeilemaan mineraalimeikkejä.Josko onni suosii :)
  lippanen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Yritän käyttää enemmän luonnonkosmetiikkaa koska mulla on tosi herkät silmät ja olen huomannut, että ne yleensä kuivuvat vähemmän jos käyttää luonnonkosmetiikkaa. daphlanie(ät)yahoo.com

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en ole käyttänyt luonnollisempaa kosmetiikkaa, mutta olen päättänyt siirtyä siihen sitä mukaan, kun vanhat meikit loppuvat. Ajatuksena on käyttää itselle (ja lapsilleni) sellaisia tuotteita, jotka eivät ole niin kemikaalipitoisia ja tukevat ihon luonnollista prosessia. Lisäksi ekologisuus on itselleni yhä tärkeämpi osa ostotottumuksia.

   Poista
 11. Minulla on herkät silmät, jotka reagoivat hyvin helposti kaikkiin kemikaaleihin. Siksipä luonnonkosmetiikka on ihan ehdoton juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Olkoon Meena! Onnetar suosi sinua, joten olet nyt Angel Eyes- setin onnellinen omistaja:) Laitathan yhteystietosi minulle osoitteeseen mona(a)greenlipsfinland.fi

   Poista
 12. Haluan käyttää tuotteita jotka tukee ihon luonnollista kauneutta toisinkuin synteettiset jotka eivät niin tee :)

  VastaaPoista
 13. Luonnonkosmetiikkaa ja luonnollisia meikkejä löytyy jo kaapista ihan kattava perusvalikoima, mutta luomivärien osalta valikoimassa on selvästi vielä puutteita. Angel Eyes - setin värit sopisivat vihreille silmilleni varmasti mainiosti!

  VastaaPoista
 14. En ole vielä kertaakaan kokeillut luonnollisia luomivärejä. Ehkä olen epäillyt, että luonnonmukaisissa ei ole tarpeeksi pigmenttiä.
  Kaikkea muuta onkin jo tullut kokeiltua luomuna. Periaatteeni on kuitenkin, että vanhat käytetään ensi loppuun ja sitten ostetaan uutta. Luomivärit kun kestävät todella pitkään.

  VastaaPoista
 15. Mä käytän mielelläni mahdollisimman luonnonläheistä kosmetiikkaa, vuosien aikana olen huomannut ihoni voivan paljon paremmin, kun vähän käyttää järkeä ja miettii, mitä naamaan läiskii. Silmätkin ovat herkkä alue, mielellään niitä meikkaan mineraalimeikeillä..

  khanel@windowslive.com

  VastaaPoista
 16. En ole koskaan vielä kokeillut luonnollisia luomivärejä,olisi erittäin ihana ja mieluinen voitto,joten mukana ollaan ehdottomasti voittoa tavoittelemassa :-)

  marika.nikula@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Minäkään en ole vielä kokeillut luonnollisia luomivärejä. Olisi ihana päästä kokeilemaan uusia sävyjä, omat tuntuvat niin tylsiltä :D

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 18. En ole koskaan kokeillut! tvalmunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Raskauden myötä olen aktivoitunut vaihtamaan ruoka-aineita ja kosmetiikkaa luomutuotteisiin. Kaikki mitä omaan kehoon kertyy, siirtyy myös lapselle. Siten yhä useampi synteettinen tuote jää tällä hetkellä käyttämättä ja hankin vastaavat tuotteet luomuna, jos mahdollista.

  Olen nähnyt Barefaced Beautyn mainoksia, mutta en ole vielä kokeillut. Siksi tuotesarjaan tutustuminen ja lisätieto olisi tervetullutta.

  johanna.kauppila.tku@gmail.com

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)