maanantai 15. huhtikuuta 2013

Less is More Greippi-Kardemumma suihkugeeli ja vartalovoide

Asiakaskirjoitus:

Kiitos Greenlipsin sain käyttööni Less is Moren organic skincare suihkugeelin 200ml  ja vartalovoiteen 200ml.

Saatuani pullot iloitsin jo pullojen elegantista ulkomuodosta, sopivat erinomaisesti rouheaan kylppäriimme.

Ensimmäisenä kiinnitin huomioita fiksusti rakennettuihin pulloihin. Suihkugeelissä on kunnon korkki ja itse geelin saa ulos todella helposti. Vartalovoiteessa on pumppukorkki mikä aivan mahtavaa.Valitettavan usein kroppavoiteissa vain avoin suuaukko, eikä pullosta saa puristettua rasvaa helposti ulos.

Pullojen muodon ja rasvojen koostumuksen vuoksi näitä tuotteita on ilo ja helppo käyttää.
Less is More Greippi-Kardemumma suihkugeeli ja vartalovoide


Se siitä käytännöllisyydestä, mennään pääasiaan eli itse tuotteiden sisältöön.

Avasin korkit ja nuuhkaisin ensin mielenkinnolla, Greippi&Kardemumma on eittämättä mielenkiintoinen yhdistelmä.

Nuuhkaistuani syöksyi mieli ja sydän Intiaan, kuin olisin saanut eteeni täyteläisen intialaisen greippilassin. Tuoksu on niin huumaavan ihana, että tekisi mieli sukeltaa pulloon sisälle.

Ulkonäkö ja tuoksu lupaavat pelkkää positivista ja lupaus myös pitää.

Suihkugeeliä tarvitsee kämmenpohjalle vain pienen nökäreen, leviää ja riittää koko kropalle. Tässä selkeästi laadukkaan ja  litkumaisen tuotteen selkeä ero.

Suihkussa sanomattakin tuoksuu ihanalle, suorastaan trooppiselle. Viimeistelen autuaan suihkukokemuksen myös sivelemällä kroppaani vartalovoidetta. Sama juttu, vain pieni määrä riittää levitykseen.

Ja sitten jotain aivan kummallista ja merkittävää tapahtuu. Olen koko talven lätkinyt kuivaan ihooni  voimaisia body buttereita ja apteekinkin järeämpiä tuotteita purkkitolkulla. Ja silti ihoa, etenkin
karvojen ajelun jälkeen on kutittanut todella paljon.

Less is Moren vartalovoiteen jälkeen ihoni rauhoittui täysin, eikä ole tarvinut kolmeen päivään ihoani raapia. Autuasta.

Koko päivänä en tohtinut pilata ihanien tuotteiden tuoksua käyttämällä hajuvettä. Less is Moren tuotteiden ihana tuoksu viipyi ihollani pitkään.

Kehuin jo ystävilleni tänään tuotteita ja päättelimme, että kovissa tuotteissa on varmastikin niin paljon myrkkyjä, jotka laittavat jo itsessään ihon kutisemaan. Aina vain enemmän vannon luontaistuotteiden soveltuvuuteen iholle.

Kokemus oli täydellinen, koska olen vihdoin löytänyt tuotteet, jotka vievät iholtani kutinan pois, puhumattakaan huumaavan ihanasta tuoksusta ja tuotteiden riittoisuudesta.

-Tiia Koivusalo-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)