torstai 9. huhtikuuta 2015

DIY eli tee-se-itse, näin loihdit seksikkään rantalookin hiuksiisi helposti ;)


Seksikäs rantalook on yksi kesän trendeistä!


Less is More luomusertifioitu hiustenhoito- ja muotoilusarja on saanut uuden tulokkaan: Elderflower Suolasuihkeen. Tämä on ehdottomasti tulevan kesän must have-tuote! Sillä loihdit nopeasti ja helposti itsellesi seksikkäät ja tuuheat hiukset. Helppokäyttöisyys yhdistettynä kesäisiin ja virkistäviin luomutuoksuihin saa sinut rakastumaan tähän tuotteeseen.

Suolasuihkeella saat:

-rennon ja seksikkään rantatyylin
-tuuheutta ja karheutta hiuksiin
-kevyttä pitoa ja ryhtiä
-mattaisen lopputuloksen

Suolasuihketta voit käyttää ihan vain tyylillä suihkuta hiuksiin ja puristele, mutta itse olen kokenut loistavaksi ja helpoksi vaihtoehdoksi toimia suolasuihkeen kanssa näin:1. Suihkuta suolasuihketta koko tukkaan (mielellään aavistuksen kosteisiin).

2. Letitä hiukset pää alaspäin. (älä tee letistä liian kireää ja jätä tyveen hieman "ilmaa)

3. Kierrä valmis letti "itsensä ympäri" ja kiinnitä muutamalla pinnilla ristikkäin.Näin saat hauskan ja rennon nutturan, jota voit käyttää yksistäänkin. Voit laittaa vaikka aamulla nutturan töihin ja iltaa viettämään lähtiessäsi avata nutturan ja olet täysin ready to go ;) 

Tai sitten voit tehdä tämän illalla ennen nukkumaan menoa ja antaa olla kiinni yön yli. Aamulla tukan avatessa saat palkinnoksi mielettömän tuuhean tukan ja upeat laineet.


Tukan avaamisen jälkeen voit tarvittaessa vielä suihkutella lisää suolasuihketta ja lakkaa ja puristella kiharaa sormin.


Elderflower luomusuolasuihkeella lopputuloksena tuuheat hiukset.

As easy as that!. Meikkaaminen ja hiusten laittaminen on ihanaa, mutta se ei ole kuitenkaan elinehtoni. Minut voi joskus bongata meikittömänä ja tukka roikkuvana, mutta mikä fiilis siitä tuleekaan kun laittautuu ;). Suosittelen kokeilemaan eri juttuja, se on myös tosi hauskaa!

Aurinkoa ja iloa viikkoosi :)

Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)