maanantai 20. huhtikuuta 2015

Näin teet trendikkään meikin RMS Beautyn suosituilla voidemaisilla luomumeikeillä. :)

Kevään/kesän 2015 trendit!

Tämän kevään ja kesän trendit saavat inspiraationsa etnisyydestä, Intiasta, hippi- ja mustalaistyylistä. Tähän sopii siis meikkien puolesta kauniit, kuulaat, luonnolliset ja hehkuvat meikkipohjat. Sävyistä pronssiset, maan ja auringon värit ovat otollisia, sekä kirkkaat värit. Voimakkaat silmienrajaukset toimivat myös loistavasti!


Lukemalla eteenpäin opit toteuttamaan kauden luonnollisen trendimeikin ja saat myös erilaisia niksejä ja ideoita. Kerron myös miksi suosittelen juurikin RMS Beautyn meikkejä meneillään olevaan kauteen.

Luonnollista trendimeikkiä RMS Beautyn meikeillä


Miksi suosittelen juuri RMS Beautyn meikkejä tähän kauteen?


RMS Beautyn voidemaiset meikit ovat omiaan toteuttamaan etnistä, intialais- tai hippityylistä lookkia. RMS Beautyn meikit ovat luonnollisia, voidemaisia ja hehkuvia ja iso osa luomiväreistä on metallinhohtoisia. Tuotteet ovat öljypohjaisia, koostuvat mm. kookosöljystä, risiiniöljystä, kaakaovoista ja jojobaöljystä. Joku voisi ajatella, että ne eivät sovi rasvoittuvalle iholle öljypohjaisuutensa vuoksi. Totuus on kuitenkin päinvastainen; se voi jopa helpottaa rasvoittuvuutta. Tästä voi olla loistava apu myös akne ongelmaiselle, koska esim. kookosöljy on rauhoittava ja tasapainottava ja tämän lisäksi antiseptinen, eli tulehduksia hoitava. RMS Beautyn valikoimaan ja tuotteisiin voit tutustua paremmin Greenlipsin verkkokaupassa.


Mitä tarvitset täydellisen kuulaseen pohjaan?


RMS Tinted un powder eli sävyttävä puuteri (mulla käytössä sävy 2-3)RMS Beauty Vaniljainen KauneusöljyMiksi ja miten RMS Beauty- Kauneusöljy? Kauneusöljyllä saat kaunista kuulautta iholle ja se auttaa meikkipohjaa levittymään kauniimmin, varsinkin jos olet kuivaihoinen. Kuivaihoisille siis ehdottoman tärkeä! Tämä tuote toimii paremmin RMS Beautyn tuotteiden kanssa kuin kosteusvoide. Käyttäessä kauneusöljyä pohjalla, meikkivoide suorastaan liukuu iholle. Levitä tätä vähän kerrallaan ja hiero kevyin liikkein puhtaille kasvoille.

Miksi ja miten RMS Beauty- valovoide? Tällä tuotteella saat kaunista hohtoa ja hehkua niihin kohtiin, joita haluat kasvoissa korostaa. Itse olen levittänyt sitä nenänvarteen, kulmaluulle (eli kulmakarvojen alle), poskipäille ja silmän sisänurkkaan. Silmän sisänurkassa varsinkin antaa kivan säväyksen ja silmät näyttävät "kirkkaammilta". Valovoiteen voit levittää suuremmille alueille sormin, niin kuin muutkin sarjan tuotteet.  Pienille alueille, kuten silmän sisänurkkaan suosittelen käyttämään apuna RMS Beautyn  ohutta Brightening brush-sivellintä

Miksi ja miten meikkivoide? RMS Beautyn meikkipohja sulautuu kauniisti ihoon ja jättää sen luonnollisen kuulaaksi, häivyttäen samalla ihon pienet virheet. Helppo levittää ja peittävyys on hyvää luokkaa. Levitä alue kerrallaan iholle sormin ja ole varovainen, älä ota liikaa tuotetta! RMS Beautyn tuotteissa todellakin pätee sääntö Less is More. 

Miksi ja miten sävyttävä puuteri? Sävyttävät puuterit ovat uutuustuote RMS Beauty:ltä. Ne antavat hitusen sävyä iholle, "kiinnittävät pohjan paikoilleen", tekevät ihon pinnan silkinpehmeäksi ja imevät ylimääräisen rasvan. Nämä tuotteet sisältävät ainoastaan piitä ja mineraaleja, tuote on todellakin hyvin pehmeä ja tuntuu todella silkkiseltä. :) Painele tuotetta pakkauksessa olevan vipan kanssa kevyesti iholle, tai levitä puuterisiveltimellä.

Miksi ja miten Buriti Bronzer? Buriti bronzerilla saat hehkuvan päivettynyttä lookkia iholle. Sitä voit levittää poskipäille huuliin tai vaikka sekoittaa meikkipohjan kanssa saadaksesi kasvoille pronssisuutta ja päivettyneen näköisen ihon. Tässä tapauksessa minä olen käyttänyt sitä poskipunan tapaan.

RMS Beautyn tuotteita vain levitellään ja "maalaillaan" ihoon sormin. Näin se on nopeaa ja helppoa ja lopputulos on todella kaunis.


RMS Beautyn Solar-sävyinen luomiväri on todella makea!


Mitä tarvitset täydelliseen silmämeikkiin?


Silmämeikissä olen käyttänyt luomiväreistä sävyjä Solar ja Seduce. Solar - sävyistä voidemaista luomiväriä olen levittänyt sormin koko luomelle hyvin "vapaalla kädellä" Sitten olen käyttänyt sivellintä, jolla olen levittänyt Seduce - sävyistä voidemaista luomiväriä hieman alaripsien tyveen ja yläluomen ulkonurkkaan varjostamaan ja tuomaan syvyyttä. Tähän voisi toki halutessaan vielä lisätä upeat mustat paksut rajaukset. :) Itse en sitä tällä kertaa tehnyt, mutta suosittelen kokeilemaan, sopii todella hyvin!

Entä huulet?


Kauteen sopii hyvin nudet huulet. Joko nudella huulipunalla vai ihan vain kevyesti sävytetyllä huulikiillolla toteutettuna. RMS Beauty- sarjalla löytyy useita todella upeita Lip2Cheek- tuotteita, joita voi käyttää sekä huulilla, että poskilla. Tässä tapauksessa olen kuitenkin itse käyttänyt Barefaced Beauty- mineraalimeikkisarjan luonnollista Petal-sävyistä huulikiiltoa.


Barefaced Beauty huulikiilto Petal

Kulmat sitten?

Älä missään nimessä unohda kulmien laittoa. Nyt saa olla taas tuuhean tuuheat kulmat! Voit värittää ja kammata niitä, voit jopa käyttää Less is Moren Piivahaa apuna suitsiessasi kulmakarvoja kevät/kesä 2015 kaudelle sopivaan tyyliin.

Mitä muuta?Tähän meikkiin voisitkin lisätä halutessasi vaikka intialaistyylisen otsakoristeen eli Bindin. Joko sinulta löytyy Bindi? Minulta ei vielä, mutta luulen, että hankin useampia, ne ovat todella kauniita. Lapsena joskus laitettiin ripsivärin kärjellä musta piste otsalle Bindimäiseen tyyliin, mutta nuo korut ovat kyllä kauniimpia. Hankintaan menee ainakin minulla siis. :) 

Toivottavasti sait ideoita postauksesta ja jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluaisit lisätietoa, kommentoithan. :) Voit yhdistää meikkiin myös kevään/kesän trendihiukset, joista postasin aikaisemmin, sopivat todella hyvin yhteen!

Upeeta ja aurinkoista viikkoa!

Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)