torstai 30. huhtikuuta 2015

Kesän kuumimmat huulipunat - Huulipunaextra osa 1

Kevään ja kesän 2015 trendeihin huulien osalta erottautuu selkeästi kaksi eri suuntausta. Nudehuulet ovat totaalisen IN, kuten myös voimakkaan punaiset. Kuten kesän trendimeikki-postauksessa mainitsin, kauden tyylit saavat inspiraationsa etnisyydestä, mustalais- ja hippityylistä, sekä Intiasta. 

Hippityyliä suosivat voivat panostaa nudepuniin ja mustalaistyylin kruunaa ehdottomasti punaiset, täyteläiset huulet. Punaisten huulten kanssa ei tarvitse olla liian huoliteltu, vaan ne saavat näyttää kuin olisivat "suudelman jäljiltä".

Postauksessa esittelemme eri sävyisiä punaisia sekä nudeja huulipunia ja lisäksi vähän muitakin, koska vaikka pidämme maailmalla vallitsevista trendeistä, niin tykkäämme myös ihan näistä omista trendeistämme. :)Saaran lemppareihin kuuluu Zuiin Sheer Stick- huulipuna sävyssä Daisy


Barefaced Beautyn Mineraalihuulipuna Nude Peach on upee!

Tämä Barefaced Beautyn mineraalihuulipuna löytyy myös Lack Of Colour- blogin Millan kosmetiikan kärkikolmikosta! Hän on todella ottanut tämän omakseen enkä ihmettele, minäkin tykkään tästä kovasti. Huulipuna on kuivahko, joten jos sinulla on kuivat huulet, käytä reilusti huulirasvaa.
Jolandalla upea Couleur Caramel huulikiilto 816 ja Anissalla aina taattu punainen, Zuiin Satin Colour Luscious

Zuiin klassinen kukkaishuulipuna sävyssä Nude
Tämä Zuiin Nude sävyinen kukkaishuulipuna on ollut yksi mun lemppareista jo pari vuotta. Yhden olen jo käyttänyt loppuun ja toinen alkaa näyttämään häviämisen merkkejä. Ikävä kyllä huuleni ovat olleet kovin kuivat viime päivinä, jonka vuoksi huulipuna ei ole päässyt täysiin oikeuksiinsa käytössäni. Silloin kun huulet ovat todella kuivat tai rohtuneet on parasta käyttää huulikiiltoa tai muita kevyempiä tuotteita.

Tässä vielä Zuiin kukkaishuulipuna NudeVasemmalla Jolandalla Couleur Caramel kiiltopuna sävy 254 ja Anissalla Zuii Sheer Stick sävyssä Dahlia

Jolandan huulissa käytetty kiiltopuna 254 on myös yksi minun suosikeistani ollut jo pitkään. Samoin Sharon on aivan rakastunut tähän huulipunasävyyn.


Meillä on huulipunia ja sävyttäviä huulivoiteita niiiin paljon, että teemme vielä toisen osan tähän postaukseen toukokuun aikana. Silloin siis lisää sävyjä esittelyssä.

Puss Puss ja pusurikasta viikkoa ;)

MonaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)