keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Hiustimantit

Tässä nyt viimein postaus jota lupailin jo viime viikolla; eli siis hiustimantit. Kampaamoomme olemme ottaneet timantteja eri malleissa ja väreissä, ja näähän oli tosi kiva piriste! Todella nätti yksityiskohta, käytämmehän muutenkin koruja, miksi ei siis myös hiuskoruja:)

Testasin näitä pikaseen perjantaina, ja edelleenkin ne on hiuksissani ja usemman kerran olen pessytkin jo tässä välissä. Kestoksi luvataan useita pesuja, ja voi kuulemma kestää monia viikkoja. Hienointa tässä on juuri tuo pysyvyys ja se, että niiden laittamiseen menee ihan muutama minuutti. Me ihastuimme näihin, ovat kivoja ihan arkenakin ja tietysti ehdottoman kaunis lisä silloin, kun on menossa viettämään iltaa tai juhliin tmv.

Näitä voit laitatuttaa kampaamossamme, vaikka leikkauksen tai värjäyksen yhteydessä, tai ihan muutenkin. Näitähän voi laittaa kuinka monta rivistöä haluaa, tai niistä voi tehdä kuviointia, vain mielikuvitus on rajana.


Mitä mieltä olette? Minä ainakin henkilökohtaisesti voisin ja aion laittaa näitä vielä uudestaankin:)

Otan myös vastaan ehdotuksia ensi viikon blogitestaukseen, olisiko teillä toiveita siitä mitä ottaisimme testiin seuraavaksi?

T.Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)