torstai 8. syyskuuta 2011

Kauan odotettu Hydracotton!

Olemme viimein saaneet kauan odotettuja Hydracotton-meikkivoiteita Couleur Caramelilta. Nyt minulla testissä toista kertaa ja täytyy sanoa, että pidän tästä joka kerta enemmän! Levittyy todella kauniisti ja lopputuloksena samettisen pehmeä ja sopivasti peittävä lopputulos. 

Tässä tämän päiväisen päivämeikin tarpeet:
Hydracotton sävyssä 13, silmänalusia ja punaisia näppyjä peittämään peitevoide light sandy beige 301, kivipuuteria orange beige 111604 kiinnittämään meikki ja estämään kiiltelyä. Sitten vielä sipaisu poskipunaa sävyssä Old Rose.Couleur Caramelilta viime viikolla tullut uusi huulikiilto sävyssä nro.816 tumma vadelma(on muuten todella upea sävy,rakastuin!) Kulmia rajasin ja harjasin blond kulmakynällä, joka on oikeastaan sävyltään vaaleanharmahtava.Kuten huomata saattaa, Hydracottonilla tulee tasaisen kaunis pohja. Tosin punaiset näpyt kaipaavat lisäksi peiteväriä, jotta peittyvät kunnolla. Mikä parasta, tämän meikkivoiteen kanssa ei tunnu, että kasvoilla olisi mitään!Tässä vielä värikarttaa käteen tehtynä oikealta vasemmalle 12-15Meikkasin aamulla kymmeneltä ja viiden jälkeen töistä lähtiessäni työkaverini totesivat, että pohja näytti edelleen todella  kauniilta. Itse totesin sen vielä kotona illalla ennen kasvojen pesua:)

Joko te olette kokeilleet Hydracottonia? Mitä olette pitäneet? 

P.S. Olemme avanneet viimein Greenlipsin kampaamomme! Yritän saada tällä viikolla vielä postauksen kampaamossamme laitettavista hiustimanteista,ne vaikuttavat lupaavilta:)

Ihanaa Syksyn Alkua!
Mona


2 kommenttia:

 1. Hei! Mikä sävy tuo swatchissa toisena vasemmalta oleva on? Warm Sand? Nettikaupassa sävyt kun on numeroitu eri tavalla.

  Kiitos!

  T: Nyyti

  VastaaPoista
 2. Se on juurikin tuo Warm Sand 04. Tosiaan meillä onkin nuo hieman eri koodeilla kuin tuubeissa,pahoittelut! Eli siis 12 vastaa 02, 13 vastaa 03 jne.

  Mukavaa viikon alkua!

  Mona

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)