torstai 22. syyskuuta 2011

Punaa, Punaa, Upeaa Huulipunaa!

Onpa ihana palata taas syksyn tullen käyttämään kunnon huulipunia!Kesä on menty suurimmaksi osaksi huulirasvoilla ja kiilloilla, mutta nyt syksyllä saa taas käyttää rohkeasti punia, mitä täyteläisempi väri, sen parempi.

Couleur Caramelin huulipunat ovat 100% luonnollisia ja ne sisältävät yli 40% aktiivisesti hoitavia ainesosia. Ne siis hoitavat ja suojaavat huulia samaan aikaan.  Punat ovat kestäviä, ja parasta on se, etteivät ne ne kuivata huulia ja halkeile.

Muista aina rajata huulet tarkasti ennen punaamista. Näin saat kauniin muodon ja varmistat, että puna pysyy paikallaan, eikä lähde leviämään juonteisiin. Me intouduimme töissä kokeilemaan erilaisia punaisia punia, tässä siis kolme eri sävyä. (Huomaa, että jokaisen huulilla puna voi olla hieman erilainen, riippuen huulten omasta pohjasävystä)

Vielä vuosi sitten käytin huulipunaa hyvin harvakseltaan, koska ongelmani punien kanssa oli se, että ne kuivuivat ja halkeilivat huulilla. Lopputuloksena ei siis ollut todellakaan kauniit huulet. Couleur Caramelin punia kokeiltuani,olen taas käyttänyt huulipunaa useammin.Vielä vuosi sitten en omistanut yhtäkään huulipunaa pitkään aikaan, ja tällä hetkellä minulla on käytössä kolme eri sävyä:)

Nyt vaan rohkeasti punaamaan huulia,  punaiset punat ovat (taas) todella Hot!

*Mona*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)