maanantai 12. syyskuuta 2011

Hydracotton vol 2

Nyt saimme liikkeeseen vielä vaaleimman hydracotton sävyn 11. Halusin testata sen heti. :)


Tässä ensimmäisessä kuvassa minulla on kasvoilla ainoastaan  valkoinen meikinpohjustusvoide joka tuo ihanasti valoa kasvoille. Laitoin pohjustusvoidetta puhdistetulle iholle ilman kosteusvoidetta sillä se mielestäni kosteuttaa aika hyvin.
Tässä seuraavassa kuvassa olen lisännyt Couleur Caramelin hydracotton sävyä 11 ja siihen päälle tummiin silmänalusiin, näppyihin jne. Couleur Caramelin peitevoidetta sävyä light sandy beige. Viimeisenä olen lisännyt saman sarjan irtopuuteria kiinnittämään meikkipohjan. (muistakaa aina lisätä meikkivoiteen päälle irtopuuteri jos haluatte meikin pysyvän paikoillaan, kivipuuterin tarkoitus on korjailla meikkiä, ei kiinnittää! Jos luomivärisi menee silmävakoon syy on luultavasti se ettet laittanut tarpeeksi irtopuuteria. :) Irtopuuteri kannattaa levittää puuterisiveltimellä, sillä vipalla tulee helposti liian puuteroidun näköiseksi.)

Mielipiteeni hydracottonista:
Mielestäni hydracotton meikkivoide oli kiva tuttavuus ja todella helppo levittää ja lopputuloskin oli mielestäni kaunis. En itse ole luonnonkosmetiikan meikkivoiteista löytänyt oikeastaan ns. hyvää meikkivoidetta joka sopisi kuivallekin iholle. Sanoisin tämän voittavan monet synteettisetkin meikkivoiteet! Olen kyllä täysin mineraalimeikkipohja ihminen, mutta voisin ehkä miettiä käyttäväni tätä meikkivoidetta talvella kun iho tarvitsee erityistä suojaa ja hoitoa. Syy siihen, että pidän enemmän mineraaleista on niiden peittävyys ja helppous verrattuna meikkivoiteisiin.Kulmakarvoihin olen lisännyt Couleur Caramelin kulmakynää sävyä light brown ja silmiin laitoin tämän hetken lempiyhdistelmäni eli ruskeaa ja vaaleanpunaista. :) Sävyinä tässä meikissä oli kylmä ruskea ja roosa. Ripsissä minulla on taas saman sarjan ripsaria. Käytän sävyinä melkein aina tumman ruskeaa tai luumua. Tässä meikissä silmissä oli tumman ruskeaa.


Huulissa Couleur Caramelin ihanan raikas huulikiilto sävynä Glam'kiss 811Tässä vielä kuva kun päivämeikkini on valmis. Tulipas todella Couleur Caramel painotteinen meikki. :)  


- Sharon

1 kommentti:

  1. Moi

    Saisikohan teiltä apua tuon Hydracotton -meikkivoiteen sävyn valinnassa, kun en viitsisi lähteä sokkona väriä ostamaan. Minulla on nyt käytössä Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja sävyssä Light, mutta myös Angelic sulautuu ihooni ihan nätisti. Honest on liian vaalea, mutta toimii peitesävynä. Olen käyttänyt myös BareMineralsin mineraalipohjaa sävyssä Light. Luulen, että meikkivoiteen oikea sävy voisi olla Natural, mutta en ole varma.

    Tarvitsisin myös Couleur Caramelin peitevoiteen sävyn valinnassa. Värikartasta katselin, että sävy voisi olla joko Light sandy beige tai Light beige. En pääse missään testaamaankaan, kun kotikaupungissani ei myydä noita missään.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)