tiistai 17. tammikuuta 2012

Kooste lemppari luonnonkosmetiikkatuotteistani:)

Aion siis jakaa omat lemppari tuotteeni ja kertoa niistä ja käyttökokemuksistani muutamalla lauseella.  Minulla on paljon muitakin tuotteita joista tykkään todella paljon, mutta tähän olen koonnut sellaiset "basic" jutut, joille tulee paljon käyttöä ja joista osa on sellaisia mitä en selviä ilman:)
 

Couler Caramelin kynsinauhaöljy
-Sisältää uskomattoman määrän aktiiviaineita (99,3%!)
-Kosteuttaa silminnähtävästi. Itsellä kuivuu ja halkeilee kynsinauhat ja sitten nypin niitä, (tiedän, ei saisi!) mutta tämä kosteuttaa kynsinauhat hetkessä, jolloin ei tule kiusausta siihen.
-Kynsinauhoista tulee terveen näköiset ja kauniit.
-Tuote on hyväntuoksuinen ja mieto.


-kevyt ja hoitava.
-auttaa rohtuneisiin huuliin, pehmentää.
-kiiltävä, toimii siis välillä myös huulikiillon asemesta.
-mattaisen huulipunan alla, tekee huulipunasta kevyemmän ja kiiltävän.
-Lapsille myös hyvä, 5v. poikani käyttää ja tykkääJ

-Tasapainottavasta ”kasvorasvasta” löytyy sekä fluidi, että voide. Voit siis ihon ollessa pintakuiva käyttää voidetta, ja silloin kun enemmän rasvainen niin fluidia, joka kevyempi. Todella hienoa, että tätä löytyy kahdessa koostumuksessa.
-Todella ihana, tasapainottaa oikeasti, iho tuntuu jopa normaalilta, eikä sekaiholta. Imeytyy nopeasti.


-tälle vaan ei löydy vertaa.
-itsellä käytössä ripsari lyhyille ripsille, vaikka kyllä mulla pitkät taitaa olla, tä vaan toimii mulle paremmin kuin pitkille ripsille tarkoitettu.
-Tätä ripsaria en kyllä hevin vaihtaisi, se on ollut suosikki siitä  asti kun yli vuosi sitten sitä kokeilin.
-Vaihtelua mustaan, tätä voi käyttää luomimeikissä mustan sijaan, tosi upea, helmiäinen. Todellakin lähellä mustaa, mutta kuitenkin todella sininen. Tämä on myös yksi myydyimmistä sävyistä liikkeessämme.


-ei aiheuta mitään iho-oireita.
-peittää 100% kaiken mitä tarvitsee.
-helppo ja nopea.
-itsellä käytössä angelic sävy, joka on todella kaunis, tykkään!
-lopputulos on kuultava, vaikka onkin täysin peittävä. Tulos ei ole siis mattainen ja maskin näköinen, vaan todella luonnollinen. Iho on kirkas ja terveen näköinen.


-Tästä tuotteesta olen blogannut ennenkin, mutta se on vaan niin ihana! Löytyy blogistamme nimellä Shimmerit rocks muistaakseniJ
-Todella monikäyttöinen tuote, voi käyttää shimmerinä, luomivärin päällä, tai kasvovoiteen seassa, you name it!-BFB: huulikiilto Juicy Peach, on sävyistä mun lemppari tällä hetkellä (taitaa olla joku persikkakausi käynnissä:) Kiilto on kevyt, mutta koostumus on paksumpi kuin Zuiin, eli kestää myös huulilla pidempään.
-Zuiin huulikiilto Frangipani, on kivan värinen, aika neutraali mun huulilla, mutta antaa pienen kivan säväyksen. On todella kevyt, kuin sivelisi vettä huulille, mutta ei kuitenkaan valu. 

-pesee hyvin tällaisen pitkän ja paksunkin tukan kuin mulla.
-ylläpitää väriä ja antaa värille loistoa ja kiiltoa.
-ei värjää kuitenkaan ihoa tai kaakeleita tmv. ( ei tuu asuinkumppanit kiukkuseksiJ)Ja nyt täytyy sanoa, että huulipuna ja poskipuna lempparini on nuo edellisen postauksen Zuiin tuotteet Sheer Peach ja Peach, ne on selkeästi tällä hetkellä mun juttu.

Koska on toivottu meikkibloggauksia, niin ens kerralla meikki BFB:n mineraaleilla, eli siis viimeistään ensi tiistaina!


P.S. Nyt verkkokaupastamme löytyy myös osa Zuiin meikeistä, ja lisää päivitetään koko ajan:) 

*Mona*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)