torstai 26. tammikuuta 2012

Päivämeikki

Tänään tuli laitettua vähän 60-luvun inspiroimaa meikkiä vaikkakin HYVIN pliisuna. :) Kyseessä on kuitenkin tavallinen päivämeikki joka sopii kenelle vaan mihin vaan. Inspiksen tähän pliisuun päivämeikkiin sain ihanasta sinapinkeltaisesta mekostani. ;)

Meikkipohja: Olen levittänyt ensin kaikille ongelma-alueilleni Serenity mineraalimeikkipohjaa. Eli ideana on käyttää vähän omaa sävyä vaaleampaa sävyä niin se peitetty kohta ei tummu. On tosi kätevää käyttää noita samplekokoja tähän! Sitten olen levitäänyt koko kasvoille mineraalimeikkipohjaa sävynä Whisper . Siten tietysti kiinnitin meikin Barefaced Beautyn viimeistelypuuterilla sävynä english rose. Sen jälkeen levitin aurinkopuuterisiveltimellä  kasvojeni reunoille tummempaa "pressed" mineraalimeikkipuuteria sävynä pecan. Toi sävy Earth on kanssa todella upea vähän tummemmalle ihosävylle. Poskille olen sipaissut aivan ihanaa Zuii:n poskipunaa sävynä grapefruit. Toi sävy on mun mielestä ihanan raikas!

Silmät: Levitin koko luomella fudge sävyistä luomiväriä. Kun tekee yhdella värillä silmämeikin kannattaa tehdä niin että levittää ensin liikkuvalle luomelle luomivärin jonka jälkeen kun siveltimessä ei oikeastaan ole enää yhtään väriä niin tekee ns. häivityksen luomivaossa (ja pikkusen yli). Rajasin silmät couleur caramelin tumman ruskealla meikkikynällä ja kiinnitin meikkikynän tummanruskealla luomivärillä. Ripsiin laitoin muutaman kerrosta extra volume ripsaria. Ton ripsarin hylsy on muuten ihana. :)

Eli silmämeikki oli todella nopea ja yksinkertainen niin kuin koko meikkikin. Meikin teko kesti multa noin kymmenen minuuttia, mutta jos ei ole niin tottunut meikkaaja niin voi olla että menee vähän kauemmin.

Huulet: Huulille olen levittänyt zuii:n luonnollisen punan sävynä clay.

Mitäs tykkäätte meikistä? Onko liian pliisu? Huomasitteko muuten, että tukastani on lähtenyt n. puoli metriä pituudesta. :)

<3: Sharon

2 kommenttia:

Ihanaa kun kommentoit! :)