tiistai 10. tammikuuta 2012

ZUII

Halusin esitellä Zuiin tuotteet, joita olen nyt itse viime päivinä ja viikkoina testaillut ja tykästynyt eniten. Näihin kuuluu meikkipohja, poskipuna ja huulipuna, lisään myös ko. tuotteet nettikauppaamme tämän vkon aikana.

 Pohjana olen käyttänyt Zuiin meikkipuuteria, joka on mielestäni aika kevyt, mutta useamman kerroksen laittamalla saa kyllä hyvinkin peittävää. Käyttämäni sävy on Macadamia, eli sarjalla on siis myös kirjaimellisesti syötävän ihanat nimet:) Testasin tuotetta myös eilen ja täytyy sanoa, että pohja pysyi todella kauniina koko päivän. Tämä tuote on ehdoton YES!

Poskipunista löytyy useaa upeaa sävyä, sekä kiiltävämpää, että mattaisempaa. Tässä kuvassa käyttämäni sävy on Peach, ja sitähän se on: todella kaunis, kiiltävä ja persikkainen sävy. Itse käytän poskipunaa reilusti, mutta vähemmän laittamalla siitä saa tietysti kevyemmän. Tämä oli aivan ihana, varsinkin yhdistettynä käyttämääni punaan, ne sopivat TÄYDELLISESTI toisiinsa:)Huulipunan sävy on Sheer Peach, ja tosiaan tämän, kun yhdistää tuohon persikkaiseen poskipunaan, niin meikistä tulee pehmeä, raikas ja todella heleä. Huulipuna on aika mattainen, mutta olen itse käyttänyt alla Madaran softening huulivoidetta, joka on kiiltävä, tällöin myös huulipuna on huulilla kiiltävä.

Nämä tuotteet taitaa jäädä kyllä kaikki suosikkeihini, sekä sävyjensä puolesta, että sen puolesta miltä ne tuntuu iholla. Samoin kestävyys on myös hyvää luokkaa kaikissa näissä tuotteissa. Meikkipohja kestää koko päivän, samoin poskari ja koska huulipuna on mattainen, myös se kestää useita tunteja, kunhan et hirveästi nuoleskele huulia:)

Ensi viikolla esittelen yleisesti lempituotteitani Greenlipsissä eli ihan ihonhoitovoiteista meikkeihin. Postauksen mukana tulee kuvat, käyttöohjeita ja vinkkejä:) Ensi viikkoon siis!


*Mona*

2 kommenttia:

 1. Moi! Olen itsekin jo jonkun aikaa noita Zuii:n tuotteita katsellut. Mistä mahdoit nuo omasi tilata/mistä suosittelisit tilaamaan? Entä paljonko tilaus tuli maksamaan? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! :)
  Terv. Reetta

  VastaaPoista
 2. Suosittelisimme tilaamaan ne meiltä! :) Eli www.greenlips.fi

  Toimituskulut ovat meillä tuon 3,50 € ja meikkivoide maksaa 35,90 €

  Tästä pääsee suoraan katselemaan sävyjä: http://www.greenlips.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=Zuiipohja

  Mukavia ostos hetkiä! :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! :)