tiistai 31. tammikuuta 2012

Kokeilua:)

Olen päättänyt pikku hiljaa testata kaikkia meillä olevia huulipunia (monia olen tietysti testannutkin, mutta en läheskään kaikkia) ja ajattelin, että siinä samassahan voin myös kuvata niitä ja jakaa ne myös teidän kanssanne:) Vaikka kuinka näkee huulipunan värinäytteen, on siitä vaikea saada oikeaa kuvaa ennen, kuin sen näkee huulilla. Huulipuna on tuote, jota menee väkisinkin suuhun, kun lipoo huulia tai muuta, joten kannattaa varmistaa, että se on mahdollisimman luonnonmukainen raaka-aineiltaan. Couleur Caramelin ja Zuiin huulipunat ovat ainakin tällaisia.

Haastan tässä samalla myös itseni kokeilemaan uusia värejä, jotka muuten helposti jäisi minulta hyllyyn. Aloitin siis aika rajusti siihen nähden, että käytän päivä käytössä normaalisti todella naturelleja värejä. Tälläiset tummat sävythän olivat "in" silloin joskus yli kymmenen vuotta sitten, mutta täytyy sanoa, että eivät ne näytä mielestäni huonolta tänäkään päivänä. Tämä sävy on ehkä hieman goottimainen, mutta käy myös hyvin ei-gooteille:) 

Silloin kun ei jaksa panostaa meikkiin, niin voi hyvin tehdä pelkän pohjan, laittaa ripsiväriä ja sitten jonkin hyvän värisen huulipunan. Pelkällä huulipunalla saa paljon ilmettä synkkäänkin päivään:) Vaikka huulipuna olisi räikeä tai tumma tai muuten väriltään todella näyttävä, ei näytä yhtään liian meikatulta, koska silmät ovat meikittömät.Tämä sävy on nimeltään Cranberry, Zuiin huulipuna on kyseessä ja kestävyys huippuluokkaa! Tuntuu huulissa mukavalta, on samettinen ja pehmeä, eikä kuivata huulia. Vaikuttaa itseasissa päinvastoin, kosteuttaa ja on tosi hoitava ja suojaa. Ei ole tarvinnut käyttää huulirasvaa koko päivänä, mitä yleensä näillä pakkasilla tulee käytettyä paljon. Täällä Turussa oli meinaan tänään lähes 20 astetta pakkasta, hui! Taitaa olla koko Suomi kovan pakkasen kourissa, joten muistakaa suojata ihonne ja huulenne:)

P.S. Niille, jotka kärsivät ihon kuivuudesta näillä keleillä tai tarvitsevat pakkaselta suojaavan voiteen, niin käykääpäs lukemassa joulukuinen blogijuttumme sarjasta Alpaderm, mieletön tuotesarja! 

Käytättekö te huulipunia? Naturelleja vai näyttäviä sävyjä?  Millaisista punista pidätte?

Oikein hyvää loppuviikkoa!
<3: Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)