torstai 5. tammikuuta 2012

Uusi Vuosi, Uusi Meikkisarja:)


Saimme Greenlipsiin uuden, aivan ihastuttavan australialaisen Zuii Organics värikosmetiikkasarjan! Ollaan Greenlipsissä oltu aika innoissamme tästä sarjasta siksi, että tuotteet ovat todella laadukkaita ja Zuii Organics omaa mm. The Organic Food Chainin sertifikaatin, joka tarkoittaa, että sarjan kaikki meikkituotteet ovat valmistettu ainakin 95%:sti ainesosista, jotka kelpaavat syötäväksi, aika mahtavaa vai mitä:)

Tämä on todella kaunis meikkisarja ja tuotteet ovat ihanan pehmeitä ja samettisia iholla. Varsinkin huulipunasävyt ovat saaneet meidät hullaantumaan, koska sävyvalikoimassa löytyy myös upeita nuorekkaita sävyjä.

Tuotesarjaan kuuluu:

-Täysin peittävät meikkipuuterit, joiden luvataan olevan vedenkestäviä (täytyy laittaa testiin, heti kun menee uimaan tai kunnon sadesäällä ulos:)
-Puolipeittävät meikkivoiteet, jotka sopivat herkällekin iholle
-Talkittomat ja hoitavat poskipunat
-Luomivärit, joiden ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta myös kiiltävät soveltuvat kaikenikäisille naisille rajoituksetta
-Ravitsevat, suojaavat ja kosteuttavat huulipunat, joissa laaja sävyvalikoima
-Huulikiillot, jotka antavat kiiltoa ja sävyä, tuntuvat todella kevyeltä huulilla, eivätkä tahmaa.
-Ripsivärit, joista löytyy kolme eri sävyä: sininen, vihreä ja musta


Zuii Organic- meikit on valmistettu luomusertifioiduista ruusun, jasmiinin ja kamomillan kuivatuista terälehdistä ja nupuista, iholle tärkeistä hoitavista öljyistä, kasviuutteista, vitamiineista ja mineraaleista. Meikkisarjan Slogan onkin osuvasti Wear Flowers on Your Face:)

Tärkeimmät valmistusaineet:

Rosa Damascena (Ruusun terälehdet)
Ruusun terälehdet sisältävät paljon C-vitamiinia. Ruusuja käytetään mm. ihokudosongelmien, aknen, psoriasiksen, ihottumien ja pigmenttihäiriöiden hoitamiseen. Ruusu tasoittaa, rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa.

Matricaria Chamomilla ( Kamomillan kukat )
Kamomilla on yksi vanhimmista tulehdusta lievittävistä lääkekasveista, joka rauhoittaa ja parantaa herkkää ihoa.

Jasminum Officinale ( Jasmiinin kukkanuput)
Jasmiinikukan lehtien uute rauhoittaa ihoa ja edistää ihokudoksen parantumista

Pelargonium Graveolens Oil ( Palsamipelargoni )
Palsamipelargoni vähentää ihon rasvaisuutta ja häivyttää suuria ihohuokosia. Se on myös tulehdusta ehkäisevä aine.

Equisetum Arvense ( Pelto-korteuute ) Peltokorteuute tunnetaan ihoa rauhoittavasta ja uudistavasta ominaisuudesta. Se myös tasoittaa ja supistaa ihoa.

Tussilago Farfara extract (Leskenlehden kukat)
Leskenlehden kukista saatava uute on erinomainen ravintoaine iholle. Se pehmentää ihoa ja supistaa huokosia.

Simmondsia Chinensis oil (Jojoba )
Simmondsia Chinensis Oil on jojoban siemenistä puristettu erinomaisesti ihoon levittäytyvä ja imeytyvä öljy. Se tukee ihon säilymistä terveenä, pehmeänä ja suojaavana.

Hypericum Perforatum extract (Mäkikuisma)
Mäkikuisma sisältäää paljon C-vitamiinia kosteuttaen, tasoittaen ja kiinteyttäen ihoa. Se ehkäisee ihoa hiussuonivaurioilta.

Aloe Barbadensis (Aloe Vera)
Liljakukkien perheeseen kuuluvaa Aloe Veraa on käytetty terveyden- ja kauneudenhoitoon vuosisatojen ajan. Se sisältää B1, B2 ja B6 – vitamiineja, kalsiumia ja kaliumia. Aloe Vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Zuii Organicsit löytyvät jo liikkeestämme Turusta, mutta verkkokauppaan niiden tulemista pitää valitettavasti odottaa ainakin ensi viikkoon. Jos kaikki sujuu aikataulujen mukaan, voin alkaa lisäämään niitä heti ensi viikon alusta:)

Tästä eteenpäin blogimme tulee päivittymään joka viikko tiistaisin. Otamme mielellämme vastaan aiheita blogikirjoituksista, siispä ideoikaa ja kertokaa! se voi olla meikkien tekoa, tai jostain tuotteesta kuvausta ja käyttökokemuksia tmv.  

Seuraavassa blogijutussani testaan joitain Zuiin tuotteita, kuvaan sävyjä ja kerron käyttökokemuksia. Ensi tiistaiseen siis! 


Oikein Loistavaa Vuotta 2012! 

*Mona*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)