keskiviikko 8. elokuuta 2012

Atelier des delices kuorintavoide

Näin kesäaikana  (jota on toivottavasti vielä hetki jäljellä!)varsinkin on todella tärkeää muistaa kuoria kasvojen ihoa viikoittain. Aurinko, merivesi, hikoilu jne. kaikki vaikuttavat osaltaan siihen, että ihon pinnalle kerääntyy epäpuhtauksia ja tietysti ainahan on syytä kuoria kuollutta ihosolukkoa pois.

Aiemmin olen blogannut Atelierin purma-sarjan syväpuhdistavasta naamiosta, joka poistaa epäpuhtauksia. Nyt testissä on ollut samaisen sarjan kuorintavoide. Kyseinen kuorintavoide sisältää kuorivina ainesosina jauhettuja riisinjyviä, jotka ovat hyvin hienojakoisia, joten tuote kuorii ihon todella hyvin! Sisältää paljon kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, kuten seesaminsiemenöljy, karitevoi, kaakaovoi ja manteliöljy näin muutamia luetellakseni. Iho on käytön jälkeen siis myös hyvin kosteutettu.

Olen käyttänyt kuorintavoidetta, kun iho on tuntunut karhealta epäpuhtauksien takia, ja kertakäytöllä olen saanut ihanan sileän ja pehmeän ihon:) Meikkipohjakin näyttää paljon paremmalta, kun ihon pinta on tasainen.

Niin ja tässähän on tämä ihana 100% luonnollinen mantelin tuoksu:)


Ihanaa loppukesää ja muistakaahan huolehtia ihonne kunnosta!

<3: MonaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)