torstai 23. elokuuta 2012

Ekokampaamo Greenlips


Lämmin tervehdys!

Kun blogi on ollut tauolla ja tiedottaminen minimissä niin mitä kulissien takana onkaan tapahtunut? :)
Osa lukijoista saattaa jo tietääkin että Greenlips on kasvanut uudella jäsenellä! Minulla.

Olen  Jolanda, Meikkaaja-Maskeeraja, kampaaja, ja elokuussa valmis Ekokampaaja. Tuon Greenlipsiin uutuutena täysin kasvipohjaiset värjäykset, joista keittelen ja sekoittelen yksilöllisiä värimassoja.
Ekokampaajana teen myös energialeikkauksia ja intialaista päähierontaa ja niistä tuleekin varmasti omat kirjoitukset aikanaan.

Kasvivärit ovat 100% luonnon raaka-aineista ja sen pohjana käytetään punaista hennaa, mustaa indigoa tai vaalea cassiaa. Liemikeitteillä saadaan korostettua massan sävyjä ja tummuuksia, sekä hoidettua esimerkiksi erilaisia päänahan ongelmia.

Kasviväreillä ei saa aikaiseksi voimakkaita monen asteen tummennuksia tai vaalennuksia. Kasviväri ei myöskään ei peitä harmaita 100%, mutta on hyvä vaihtoehto silloin kun kaipaat kauniita, voimakkaita punaisia, syviä ruskeita, tai kirkastaa vaaleita kutrejasi samalla hoitaen hiusta, ja kunnioittaen luontoa.

Kasvivärit toimivat jokaiseen hiukseen eri tavoin, ja toisen hiukseen saa samalla massalla syvän mustan, kun toiselle se vain se syventää vanhaa pohjaa.

Kasviväriin saat varata hieman enemmän aikaa kuin normaali värjäykseen, mutta mikäs sen ihanempaa kuin entistäkin pidempi aika rentoutumiseen.

Jokainen kokee myös kasvivärjäyksen henkilökohtaisesti, ja Sharon saa nyt kertoa miltä ensimmäinen ekokampaajan kasvivärikäsittely tuntui hänestä J


Ennen värjäystä


Värjäyksen pohjana käytimme keitettyä  pakuria sekä eri suhteissa niin punaista, vaaleaa kuin mustaakin hennaa.

Olen onnellinen saadessani liittyä näin mahtavaan porukkaan, ja tutustua uusiin ihaniin asiakkaisiin!
Kaikki rohkeasti kasviväriä kokeilemaan, ja mikäli jokin jäi mieltäsi askarruttamaan niin vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin liikkeessä, puhelimessa ja täällä!

-Jolanda-

Värjäyksen jälkeen


Sharon:
Olen värjännyt ns. valmiilla kasvivärisekoituksilla kotona ja tykännyt lopputuloksista vaikkakin ovat olleet mielestäni kaikki aika haalukoita ja haalistuneet nopeasti. Valmiisiin sekoituksiin (jauheisiin) olen lisännyt kahvia, punaviiniä ja sitruunaa jne. ja olen kokeillut myös voidepohjasia "valmis" kasvivärejä.

Tämä kokemus oli kyllä jotain aivan muuta. Ihan aloittaen tuoksusta joka oli mielestäni aikas huumava ja luonnollinen. Oli myös todella mielenkiinoista nähdä miten Jolanda sekoitteli kaikki nenäni edessä. Minulle tehtiin ensin savihoito jotta väri tarttuisi paremmin hiuksiin ja kyllä tarttui! :) Lopputulos oli ihan mielettömän kaunis (ainakin minusta) ja moni on kysellytkin minulta, että millä olet oikein värjännyt kun väri on niin nätti.

Nyt värjäyksestä on jo noin 2 kk ja väri näyttää edelleen kauniilta ja luonnolliselta. Se on ns. haalistunut luonnollisesti eikä tyvikasvu näytä mielestäni ollenkaan yhtä rajulta kuin kemiallisten värien kanssa. Nyt kun ihananainen Jolanda on liittynyt seuraamme en halua muulla tavalla enää värjätä hiuksiani. :)

<3 Sharon

P.s Liikkeen ja kampaamon sivusto avataan pian. Sillä välin voit tutustua osittain kampaamon hinnastoon täältä. Lisätietoja hinnoista ja muista palveluista saat tietty soittamalla.

Valmis :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)