perjantai 3. elokuuta 2012

Olemme viettäneet kesälomaa oikein kunnolla ja siksi myös blogi on ollut tauolla. Alamme taas päivittämään blogia vähintään pari kertaa viikossa. Syksyllä kirjoittelee välillä myös uusi tulokkaamme Jolanda joka on ekokampaaja, meikkaaja ja ihana tyyppi. :)

Olen kierrellyt jonkun verran tänä kesänä ja kaikki paikat ovat olleet aivan ihania. Esittelen tässä pari paikkaa ja katsotaan onko minulla kuvia muista paikoista niin voisin myöhemmin laittaa niistäkin. Idea kuitenki oli matkailla enimmäkseen suomessa ja käydä ekotiloilla ja kylissä jne. Tuli käytyä sitten vielä Tukholmassakin laivalla. Sekin oli ihan mahtavaa.

Ekaksi haluan esitellä ihan mahtavan ruokapaikan Tukholmasta. Täältä sai ihan taivaallista kasvisruokaa laadukkaasta buffasta. Parasta oli ruuan ja hyvän fiiliksen lisäksi se, että tämä paikka oli auki myös iltaisin.


Hermans sijitsi aika lähellä keskustaa. Sinne oli mukavaa kävellä myös pikkulasten kanssa. Näkymä terassilta.


Tästä kuvasta saa vähän fiilistä kuinka ihana terassi oli. :)


Ja ruoka, NAM! :D

Voin todella suositella kaikille kasvissyöjille ja myös lihansyöjille jotka arvostavat hyvää ja laadukasta ruokaa. Voit tutustua paikkaan paremmin heidän sivuiltaan täältä http://www.hermans.se/


Toinen ihana paikka jossa kävin lomailemassa oli Tammisaaressa sijaitseva Villa Westergård. Paikka oli todella kaunis pihalla vapaana kulkevien hevosten, vuohien, kanojen, koirien ja muutoinkin upeiden maisemien vuoksi. Tunnelma oli todella rento ja ainakin meidän porukalle mieluisa (neljä aikuista ja kaksi lasta).  Aamupala oli ihan mahtava tuoreiden luomuherkkujen kanssa. Täällä voi halutessaan myös tutustua esim. Tantran filosofiaan tai unohtaa sellaiset ja vaan nauttia rauhoittavista ja kauniista puitteista. Ihania ja ystävällisiä heppoja <3 Osa porukasta kävi ratsastamassakin eli sellainenkin oli tosiaan mahdollista.


Päärakennus jonka yläkerrassa yövyimme tilavassa huoneessa.

Paikkaan voi tutustua paremmin täältä http://www.villawestergard.net/

Mitä te  olette tehneet kesällä? Miltä tälläinen lomailu kuulostaa?

Ihania kesäpäiviä!

<3 Sharon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)