tiistai 21. elokuuta 2012

Meikki Zuiin upeilla luonnollisilla meikeillä

Tällä kertaa hieman eri tyyppistä silmämeikkiä. Yleensä teen silmämeikkiä, jossa nk. banaanivarjostus, nyt tehty varjostukset hieman eri kohtiin. Tämä oli kyllä upea ja raikas meikki, harmi etten ollut menossa minnekään tuona päivänä:)vaihe 1

Zuiin Purple Ice koko liikkuvalle luomelle, sitten Zuiin Blue Suede molempiin silmänurkkiin ja luomivakoon ja häivytetään keskelle päin. Niin, että luomen keskiosa jää vaaleammaksi.

vaihe 2

Tummennetaan Blue Suede- väriä Blue Marinella, ja häivytetään samalla tapaa keskelle päin. Edelleen luomen keskiosa jää vaalemmaksi.

vaihe 3
Sitten tummennetaan Blue Marinea Black Diamondillla. Eli taas samalla tapaa häivytys lisätään pikkuhiljaa ja häivytetään keskellä päin. Mustaa sävyä kannattaa kuitenkin laittaa varovasti, ettei peite sinistä kokonaan. Silmän rajaukset on myös tehty Black Diamondilla kevysesti.


koko meikki

Muuten meikissä käytetty poskipunana Zuiin Peach ja huulissa Sheer Peach. Itsellä tämä tuntui aika tummalta päiväkäyttöön, mutta toimii kyllä myös niin. Itse käyttäisin varmaan enemmän iltameikkinä:)

Jos koet silmämeikissä häivytyksen ongelmaksi tämä on yleisestikin hyvä keino helpottaa asiaa. Lisäät vaaleaan hieman tummempaa sävyä, häivytät. Sitten taas asteen tummempaa, häivytät jne.

P.S. Illat pimenee ja syksyy tekee tuloaan, nyt voi siis alkaa pian huoletta pitääkin jo tummempaa meikkiä, eikä se tunnu liialliselta, kun ei ole niin valoisaa:)

<3: Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)