tiistai 28. elokuuta 2012

Helppo, mutta näyttävä meikki, luonnonkosmetiikalla toteutettuna of course:)

Onko teillä joskus hetkiä, kun tuntuu, että olette juuttuneet meikkaamaan samalla tavalla päivittäin? Haluaisi kokeilla kaikkea uusia sävyjä ja uutta kivaa, mutta ei uskalla, kun tuntee itsensä niin kotoisaksi siinä totutussa meikissä? Näin on mulle käynyt kesän aikana, meikkaukseeni on kuulunut mineraalipohja, puuteri, bronzeri ja ripsari, meikkaus suoritettu viidessä minuutissa (sekä matkalla hutaistu hieman huulikiiltoa). Helppoa, kätevää ja huoletonta siis, olen tosissaan ollut lomalla. 

Nyt on kuitenkin taas aika testailla kaikkia uusia tuotteita, sävyjä, värejä ja juttuja. Huomaattehan, että verkkokauppaamme päivittyy viikottain ellei jopa päivittäin kaikkea ihanaa uutta? Ja Facebookissa on menossa kisa, muistakaa osallistua!

Sitten meikkiin, eli; silmissä on tumma, mutta yksinkertainen meikki. Käytetty tuotteina ainoastaan yhtä luomiväriä, eyelineria ja ripsiväriä.

Luomella on siis vain yksi sävy, Couleur Caramelin Kaakao 80. Rajaukset on tehty Couleur Caramelin eyelinerillä sävyssä musta 01. Ripsivärinä on myöskin Couleur Caramelia, pidentävä maskara sävyssä musta. Poskipuna on mattainen Couleur Caramelin (enpäs muista sävyä, täytyy luntata, kun pääsen töihin:))


Huulissa on rajaukset tehty Couleur Caramelin meikkikynällä sävyssä punainen 107 ja huulipuna on Zuiin upea Classic red. Voi, kun tämä punainen on niiiiin ihana ja todella naisellinen, harmi vaan etten itse ole niin sinut punaisen huulipunan kanssa:( Kai tähän tottuu, eikö?Upeaa syksyistä viikkoa!

<3: Mona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)