keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Alorée - ainutlaatuinen anti-age ihonhoitosarja

Greenlipsin hyllyille on ilmestynyt jännittävä uutuus, nimittäin maailman ensimmäinen lehtivihreään eli klorofylliin perustuva anti-age ihonhoitosarja Alorée! Alorée voitti Pariisin kosmetiikkamessujen pääpalkinnon vuonna 2011 ja tuotteilla on Cosmebio ja Ecocert sertifikaatit. Alorée tuotteet ovat hellävaraisia ja silti supertehokkaita monitoimituotteita. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle. Tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä, raskaana olevat ja tuoksuallergikot, tässä teille mainio sarja. Alorée sopii hyvin myös miesten iholle.
Tuotteiden tehokkuuden salaisuus on C.H.C-tehoaine joka tuo iholle antioksidantteja, lisää solujen aineenvaihduntaa ja antaa iholle kunnon happikylvyn. Tuotteet kosteuttavat, heleyttävät ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä. Näillä tuotteilla ihanan heleä iho ei jää haaveeksi vaan ;) Aloréelta löytyy ihonpuhdistustuotteita, voiteita ja silmänympärysvoide, kasvosuihke sekä lisätehokkuutta kaipaavalle uudistava eliksiiri ja heleyttävä naamio. Sarjaan kuuluu myös CC-voide ja peitepuikko. 

 


Meillä Greenlipsillä ollaan innokkaasti testailtu Alorée tuotteita ja kaikille on jo muodostuneet omat suosikkinsa :) Monalla on pintakuiva iho ja hän on rakastunut Uudistava eliksiiri ja CC-voide komboon. Seerumi kosteuttaa, tehostaa soluaineenvaihduntaa ja heleyttää ihoa. CC-voide tasoitta ihon sävyä, tekee iholle mattapinnan ja siinä on 6 SPF aurinkosuoja. CC-voide ei sovi kaikkein vaaleimmille kaunottarille, mutta ruskettuneelle iholle se on tosi kiva :) Täysikokoinen CC-voide on niin suosittu että se on juuri nyt loppu, mutta pienemmän tuubin sekä peitepuikon löytää Chlorobox-paketista.


Sharonin ja Saaran suosikki on Fresh Purifier Meikinpoistovesi (joka toimii kuten misellivesi) koska vesi tuoksuu ihanalle, on hellävarainen ja silti poistaa lian tehokkaasti. Saara sanoi jopa että tuoksu on niin ihana että hän haluaisi kylpeä siinä kuten nykyajan Kleopatra :D


Oma suosikkini on Life Rescue Heleyttävä Naamio. Naamio on ensikosketuksella ihanan kimaltavan vihreä ja kasvoilla se muuttuu värittömäksi. Koostumus on erilainen kuin missään aikaisemmin kokeilemassani naamiossa ja jo muutaman minuutin käytöllä ihosta tulee heleämpi ja pehmeämpi! En ole aikaisemmin uskonut rakkauteen ensisilmäyksellä, mutta tämä naamio muutti mielipiteeni ;) 

<3 Pauliina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)