keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

DIY Sokerointi - Oikeiden tuotteiden valinta, sokerointi ja jälkihoito

Eikö sinulla ole mahdollisuutta käyttää ammattilaisen sokerointipalvelua? Ei hätää, tarvitset vain hieman aikaa ja Acorellen kotikäyttöön suunniteltuja sokerointituotteita. 

Acorellen sokerointituotteet ovat toimiva ja täysin luonnollinen vaihtoehto karvanpoistoon. Greenlipsin valikoimasta löytyy kolme Acorellen sokerointituotetta, joista jokaisella on omat käyttötarkoituksensa. Pakkaukset ovat riittoisia, joten niistä riittää useampaan käsittelyyn. Tämä on siis paljon kosmetologia edullisempi vaihtoehto ja sopii niille, jotka haluavat tässä kohtaa säästää. Pienestä kivusta huolimatta sokerointi voittaa kuitenkin esimerkiksi karvojen sheivauksen 100-0, koska Suomen kesässä riittää kun sokeroi muutaman kerran ja voi esitellä huoletta vähän enemmän paljasta pintaa. Sheivaamista taas tarvitsee harrastaa harva se päivä. Sokerointi on myös iholle paljon hellävaraisempi ratkaisu kuin sheivaus.


Valmistautuminen sokerointiin


Sokerointi on hyvin helppoa, eikä siihen tarvitse valmistautua erityisemmin. Tärkeää on kuitenkin, että karvat ovat tarpeeksi pitkiä, jotta sokerimassa jää kiinni karvoihin kunnolla. Yleensä suositus on vähintään 0,5cm. Älä siis sokeroi millin sänkeä, se on turhaa. Pidä myös huolta, että iho on todella kuiva, käytä vaikka talkkia tai vastaavaa tarvittaessa. 

1. Lämmitä sokerointimassa valmiiksi
2. Desinfioi iho Acorellen puhdistavalla hoitosuihkeella
3. Levitä talkkia tai vastaavaa tarvittaessa.
4. Sokeroi! :)

Tee sokerointi kylpyhuoneessa, tällöin saat sokerointimassan helposti putsattua, jos sitä sattuu menemään muualle kuin iholle. :) 


Sokerointituotteet

Acorelle Sokerointivaha Ylang

Acorellen Sokerointivaha Ylang on sokerimassaa, jota voidaan käyttää koko vartalon sokerointiin. Tämä sopii erinomaisesti isompien alueiden sokerointiin, koska tuotteen kanssa saadaan helposti käsiteltyä isoja alueita kerralla. Apuna käytetään spaattelia ja liuskoja. Nämä kaikki tarvittavat välineet löydät pakkauksesta. Liuskat voi pestä aina käytön jälkeen ja käyttää uudestaan. Kosmetologimme Greenlipsissä käyttää tätä tuotetta myös luomuhoitolassaan ja suosittelee sitä lämpimästi. :)  Tuotteen ohjeissa lukee, että sitä voi käyttää ilman lämmitystä, mutta kosmetologimme ohjeistaa aina lämmittämään sokerointimassan.  Lämmin sokerointimassa levittyy kauniisti ja ohuelti ja lopputulos on parempi.

+ voi käsitellä isoja alueita kerralla
+ liuskat uudelleenkäytettäviä

Royale mehiläisvahapohjainen "sokerointi" sopii hyvin pienempien alueiden käsittelyyn, kuten kainaloihin, bikinirajoihin ja kasvoille. Tässä erikoisuutena on se, että tuotteen käytössä ei tarvita liuskoja.

+ sopii pienien alueiden käsittelyyn ( täydellinen ei-tasaisten alueiden sokerointiin, kuten bikinirajat)
+ ei tarvita liuskoja


Acorellen sokerointivaha kasvoille on todella kätevä! Tuubi on suunniteltu niin, että siitä on helppo levittää sokerointivahaa kasvoille. Pakkaus sisältää pienet liuskat ja spaattelin, joita tarvitset sokerointiin. Tuote lämmitetään esimerkiksi laittamalla tuubi hetkeksi lasiin, jossa on kuumaa vettä. Näin sokerointivaha on hetkessä valmis käyttöön. 

+kasvoille, pienten alueiden käsittelyyn
+hetkessä valmis käyttöön
+tuubi on kätevän mallinen juuri kasvojen alueiden käsittelyyn (esim.kulmakarvat ja ylähuuli)Jälkihoito sokeroinnin jälkeen:


Muistathan myös ihon jälkihoidon:

1. Puhdistava hoitosuihke desinfioi ja puhdistaa käsitellyn alueen, jotta karvatupet eivät tulehdu. Käytä tätä tuotetta heti sokeroinnin jälkeen desinfioimaan ja rauhoittamaan käsiteltyä aluetta.

Kuorithan ihosi kerran viikossa, tämä on todella tärkeää! Silloin kun iho tuntuu olevan ns. kananlihalla on paras aika kuoria, koska silloin karvat ovat juuri tulossa ihosta läpi. Kuorinta helpottaa karvojen läpipääsyä ihosta (ehkäisee karvojen sisäänpäin kasvua ) Kuorintaan voit käyttää kuorintavoiteita tai voit viedä kuorinnan aivan uudelle levelille käyttämällä tätä aivan ihanaa itämaista Charme dÓrientin mentholin tuoksuista mustasaippuaa ja kuorivaa kassakinnasta.  Parhaan tuloksen saat yhdistämällä saunan annat vaikuttaa hetken saunassa ja kuorit kassa-kintaalla hellävaraisesti

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Kommentoi :)

Ihanaa viikkoa ja mahdollisimman kivuttomia karvanpoistohetkiä ;)

Mona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)