torstai 2. heinäkuuta 2015

Eyeliner eli silmienrajaukset - Opi tekemään kauniit ja trendikkäät silmienrajaukset

Niin kuin mainitsin "Trendimeikki" postauksessa, tämän kevään ja kesän trendit saavat inspiraationsa etnisyydestä, Intiasta, hippi- ja mustalaistyylistä. Tähän sopii siis meikkien puolesta kauniit, kuulaat, luonnolliset ja hehkuvat meikkipohjat. Sävyistä pronssiset, maan ja auringon värit ovat otollisia, sekä kirkkaat värit. Voimakkaat silmienrajaukset toimivat myös loistavasti!

Kirkkaiden värien käyttö eyelinereina kuuluu myös kauden trendeihin, niillä saat kivaa raikasta säväystä silmämeikkiin ja saat korostettua silmien väriä. Olen laittanut ohjeet ja kuvat vaihe vaiheelta, jotta sinun olisi helppo seurata niitä ja saada paras mahdollinen lopputulos. :)Ruskeille silmille sopii loistavasti sinisen sävyinen eyeliner.


Täydellisten silmienrajausten tekoon tarvitset:


Mun absolutely lempparituotteet, joilla saa parhaan tuloksen silmienrajausten teossa ovat:


Barefaced Beautyn luomi- ja eyelinersivellin

Barefaced Beautyn mineraaliluomivärit
- Meikkikynä/silmänrajauskynäBarefaced Beauty luomi- ja eyelinersivellin on paras eyelinereiden tekoon.

Vink! Tämän lisäksi on hyvä olla aina pumpulipuikkoja lähellä korjailua varten. Pumpulipuikot ovat parhaita eyelinereiden korjailuun, jos satttuu pikku mokia.


Näin teet eyelinerit eli silmienrajaukset


1. Teroita meikkikynäsi teräväksi. Paina meikkikynällä kevyesti pienet pisteet molempien silmien reunoille, siihen kohtaan johon haluat eyelinerin päättyvän. Tarkasta että ovat suurinpiirtein samoilla kohdin molemmissa silmissä
2.  Ota meikkikynä ja piirrä tekemäsi pisteen kohdalta viiva silmän ulkonurkkaan, niin saat kauniin "siiven" silmääsi. :) Jatka rajausta  silmän sisänurkkaan mahdollisimman läheltä ripsien tyveä. Tee tämä molemmille silmille. Laita halutessasi kajalia sisäluomelle.

Upgrade: Itse vedän usein vielä mustalla luomivärillä rajauksen meikkikynän rajauksen päälle. Se pehmentää meikkikynällä tehdyn rajauksen ja täyttää mahdolliset aukot rajauksessa. 
Silmänrajaukset on tehty Couleur Caramelin meikkikynällä

4. Kostuta vedellä Barefaced Beautyn eyeliner-sivellintä ja ota haluamaasi mineraalijauhetta siveltimeen (mulla käytössä Barefaced Beautyn Blue Topaz). Vedä silmienrajaus haluamallasi kirkkaalla värillä alaluomelle mahdollisimman lähelle ripsien tyveä. Vedä siitä oma "siipi" juuri tekemäsi mustan alapuolelle.

Eyeliner Barefaced Beautyn Blue Topaz mineraaliluomivärilläMustalla ja sinisellä rajauksella on molemmilla omat "siivet", joista koostuu yksi iso siipi.

5. Ja sitten vielä viimeinen silaus; painele vähän silmänurkan ympärille jotakin valkoista hohtavaa luomiväriä niin saat kirkkautta katseeseen. Tähän tarkoitukseen mielestäni todella hyvä sävy on Couleur Caramelin Norsunluu 43

Eyelinerit sinisellä sävyllä lopputulos.
     
Mitä mieltä olet kirkkaiden värien käytöstä silmienrajauksissa? Tuntuuko täysin vieraalta ajatukselta? :)

Ihanaa loppuviikkoa!
Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)