sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kesäloma - Top 6 kosmetiikkatuotetta, jotka on pakko olla lomalla mukana!

Lomaloma! Jos kaikki on mennyt hyvin, olen tällä hetkellä Tukholmassa. :) Loman kunniaksi kasasin mun top 6 listan tuotteista jotka kulkee mun mukana tänä kesänä everywhere. Tukholman reissun jälkeen who knows, ehkä lennän extempore Lontooseen ;) Auringossa löhöilylomaa ei siis ole tänä vuonna pahemmin tiedossa, enemmänkin seikkailua, ihanaa! Seikkailussa mukana mun tämän hetken TOP-tuotteet :

Algamaris aurinkorasva, Elderflower Suolasuihke, Lindengloss Viimeistelysuihke ( UV-suoja hiuksille), Couleur Caramel kimalleöljy ja HURRAW! aurinkosuoja huulivoide

Sunkissed Angel Bronzer on huippu!+ tämä on ollut mun ehdoton ykkössuosikki kesätuote jo monta vuotta.  Tämä kulkee mun mukana aina!
+ käytetään poskille poskipunan sijaan, tai esim. luomille
+ antaa ihanan päivettyneen ja kesäisen hehkun
+ lukeutuu muuten myös nykyään monen ystävänikin suosikiksi, kun olen antanut heidän testata omaani ;)+ tuoksu
+ levitettäessä liukuu iholle kuin sula voi ja imeytyy nopeasti
+ pehmeä pumppupullo
+ riittoisa
+ koska aurinkosuojaa toivon mukaan tarvitsee ;)+ helppo
+ voi suihkuttaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin 
+ pelkkä sormin puristelu riittää
+ tuuhea ja sexy kesätukka ;) (tätä tuotetta on kehuttu useasti mm. eri blogeissa, tämä on todella kesähitti!) Luethan vinkin suolasuihkeen käyttöön aikaisemmasta blogipostauksestamme tuuheat ja seksikkäät hiukset suolasuihkeella.
+ Pidentää pesuväliä, koska hius on karkeampi niin hiukset eivät tunnu rasvaiselta niin nopeasti.

P.s. Suolasuihke löytyy myös matkakokoisena, sujahtaa siis kätevästi kassiin vaikka viikonloppureissua ajatellen. + UV-suoja, suojaa hiusta ja hiusnystyjä auringon vaurioittavalta vaikutukselta (jos hiusnysty vaurioituu, voi hiuksen kasvu nystystä lakata kokonaan) 
+ tuo kiiltoa meriveden ja auringon kulahduttamaan tukkaan
+ hoitaa hiusta

Suolasuihke ja Viimeistelysuihke ovat yhdessä aivan loistava kesäkombo! Vain muutama suihkaus suolasuihketta ja vähän puristelua sormin, sitten viimeistelysuihketta muutama suihkaus päälle ja that's it!+ vartalo kimaltelee kilpaa auringon kanssa ;)
+ iho näyttää terveeltä ja säteilevältä
+ korostaa päivetystä
+ ei ole liian glitterinen, antaa enemmänkin kauniin kultaisen hohteen+ Ihanan fresh ja tangeriinin tuoksuinen huulivoide suojaa huulien ohutta ihoa palamiselta. 
+ Huulivoidetta on helppo sipaista huulille aina tarvittaessa
+ No kun tää on vaan niin ihana! Tosin HURRAW!:n kaikki huulivoiteet on mielettömän ihanan tuoksuisia ja tuntuisia, multa löytyy niitä jo tosi monta eri tuoksuista ;)  Tämä aurinkosuojan sisältämä on kuitenkin tällä hetkellä ajankohtainen. 


Onko näistä joku päässyt myös sun suosikiksi? Mitä suosikkeja sulla on?

Ihanaa viikkoa, suukkoja:)
Mona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)