torstai 2. heinäkuuta 2015

Hiusten suoristus - Näin saat sileät, suorat ja kiiltävät hiukset Less is Moren muotoilutuotteilla

Niin kuin minut jo tuntevat tietävät, olen ihan Less is More-hiusmuotoilusarjan fani! Miksikö?  Paras puoli on ehdottomasti se, että muotoilun lisäksi tuotteiden sisältämät raaka-aineet hoitavat ja korjaavat hiuksia aktiivisesti. Eli vaikka suoristan, kiharran, käherrän tai whatever, niin hiukseni pysyy kauniina ja hyvässä kunnossa, eikä näytä kuivalta ja kärsineeltä. Niin kuin Less is Moren motto kuuluu "the more you use it, the healthier and more beautiful your hair becomes".

Upeiden hoitavien, suojaavien ja korjaavien raaka-aineiden lisäksi tuotteet toimivat kuin kampaamosarjan kuuluukin (kampaajana en voi tinkiä laadusta, heti menee hermo jos jokin ei toimi niin kuin pitäisi:D).  Suoristukseen minun ehdottomat lempparituotteet on Laventeli Hoitovoide ja Timjamilakka.Mitä tarvitsen hiusten suoristamiseen?


Suoristusrauta
Less is More Ravitseva Laventeli Hoitovoide
Less is More Timjamilakka
Ravitseva Laventeli Hoitovoide on hiuksiin jätettävä hoitotuote (sitä ei siis pestä pois), jolloin se hoitaa ja suojaa hiusta päivin öin aina seuraavaan hiustenpesuun asti. Hoitovoide kosteuttaa, ravitsee hiusta ja tekee hiukset silkinpehmeiksi. Sen lisäksi se suojaa hiusta suoristusraudan kuumuudelta ja kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta.  Hoitovoide on siis kaikin tavoin huipputuote sinulle, joka suoristat usein hiuksiasi.

Laventeli hoitovoiteen teho perustuu malvakasviin. Malvakasvin karvapintaiset lehdet ja juuret muodostavat runsaasti geelimäistä massaa joka tekee niihin luonnollisen ja ravitsevan "kalvon", joka suojaa kuumuudelta. Lopputuloksena on sileät ja pehmeät hiukset.

Käyttö: Ota Laventeli Hoitovoidetta nokare, hiero käsien välissä ja levitä hiuksiin. Voit levittää tuotteen kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, tai tarvittaessa sekä että. Levitä kuitenkin kuiviin hiuksiin kevyemmin kuin kosteisiin. Laventeli Hoitovoidetta voidaan käyttää yksistäänkin suoristuksen alla, mutta jos haluat kunnon pitoa, on syytä käyttää lisäksi Timjamilakkaa.


Laventeli hoitovoide sisältää lämpösuojan ja on täydellinen tuote hiusten suoristukseen.


Timjamilakkaa voidaan käyttää viimeistelyn lisäksi myös suoristusraudan alla. Timjamilakka antaa kiiltoa ja pitoa, jolloin lopputuloksena on kiiltävät ja suorat hiukset, jotka myös pysyvät suorina. Timjamilakka suojaa myös kuumuudelta.

Käyttö: Suihkuta kevyelti hiusosioon, jonka aiot suoristaa (älä suihkuta liian läheltä, jotta suihke levittyy tasaisesti). Voit suihkuttaa Timjamilakkaa vielä tarvittaessa suoristettuihin hiuksiin loppusilauksena.Timjami hiuslakalla saat hyvän pidon ja kiiltoa hiuksiin.

Hiusten suoristus Less is Moren tuotteilla on AIVAN ihanaa, saan kylpeä ihanissa tuoksuissa ja hiukseni tulevat hoidetuksi vähän niin kuin siinä ohessa :)  Vink! Jos suoristusraudassasi on lämmönsäädin niin katsothan, että säädät sen sinun hiuksillesi sopivalle lämmölle.

Joko sinä olet testannut Less is Moren tuotteita hiustenlaittoon? Kuulisin mielelläni teidän kokemuksianne, tai jos voin auttaa jossain muuta hiustenlaittoa koskevassa askarruttavassa asiassa :)

Ihanaa ja lämmintä kesän jatkoa!

Mona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)